FEATURED

MESIN

ODF Strip Kantong Packing Machine

Mesin pembungkus kantong strip yaiku mesin kemasan farmasi sing utamane digunakake kanggo ngemas barang-barang cilik sing rata kayata film larut lisan, film tipis lisan lan bandage adesif.

The strip pouch packing machine is a pharmaceutical packaging machine mainly used for packaging small flat items such as oral dissolvable films, oral thin films and adhesive bandages.

layanan lan integritas kanggo mbangun merek

Shanghai Aligned Machinery Manufacture & Trade Co., Ltd

Posisi produk Aligned wis global
karo jaringan informasi produk ekstensif, lan partners global.

Babagan

Selaras

Mesin Aligned ditemokake ing 2004, dumunung ing metropolis internasional Shanghai, kanthi limang anak perusahaan lan pabrik.Iki minangka perusahaan berbasis teknologi sing nggabungake R&D, manufaktur lan pemasaran lan layanan sing gegandhengan karo mesin farmasi lan mesin pengepakan, lan ruang lingkup pasokan utama yaiku kabeh baris peralatan persiapan sing padhet lan solusi film sing bisa dibubarake lisan, uga solusi proses dosis oral lengkap. .

Terus-terusan kanggo inovasi minangka tenaga pendorong kanggo pangembangan Aligned sing ora mandheg.Wiwit panyiapan perusahaan, Aligned wis setya layanan siji-mandeg kanggo farmasi & peralatan packing lan project engineering pharmaceutical, nggawe sistem manajemen ilmiah lan ketat.Ing panuntun dhumateng proyek EPCM, Aligned wis sukses liwat kabeh proyèk wangun dosis ngalangi lan baris Cairan lisan ing macem-macem pasar.

bubar

PAWARTA

  • Ngimpi ahead, nggawe brilliance-2021 Conference

    Ing taun 2021, kita bakal numpak angin lan ombak bebarengan, kerja bareng ing prau sing padha, lan langsung lelayaran menyang segara.Ing taun iki, kita wis entuk lan entuk, mesthi uga ana sawetara pasang surut, kangelan lan alangan.Ora preduli apa sing kedadeyan ing 2021, wis dadi kenangan lan sejarah....

  • "Carane welcome taun 2022" Rapat sharing tema

    Bubar, kita duwe pakurmatan kanggo ngundang selebriti misterius kanggo nganakake sesi sharing ing tema kanggo kita.Jam 14:00 tanggal 8 Januari, kita bakal teka kaya sing dijadwalake!Iku minangka pakurmatan gedhe kanggo krungu pamedhar sabda Pak Wang saka Zhejiang Onepaper Smart Equipment Co., Ltd. Kang ...

  • Pesta Ulang Tahun "Ngomongake Wewangian Buku".

    Kemis kepungkur, kita nganakake pesta ulang tahun pungkasan taun "Ngomongake Ulama".Protagonis pesta ulang tahun iki kabeh bintang ulang tahun saka Juli nganti Desember.Merga kantor didekorasi ing rong panggonan, banjur ditundha nganti saiki., Nanging ora ...

  • Rapat Laporan Tahunan Sub Sekolah Sheng Heshu Ruian

    Tanggal 21 Desember 2021, Sekolah Rui'an bakal nindakake misi dadi perusahaan sing seneng ing saindenging Rui'an.Ing pungkasan Desember, 8 tugas kanggo perusahaan anyar sing mlebu sekolah bakal rampung.Sawise petungan.Paling ora 32 pengusaha kudu inspirasi.Sawise rapat pungkasan kita ...

  • Ringkesan Saiki Film Tipis Lisan

    Akeh preparat pharmaceutical sing ditrapake ing bentuk tablet, granula, bubuk, lan cairan.Umumé, desain tablet ana ing wangun sing diwenehake marang pasien kanggo ngulu utawa ngunyah dosis obat sing tepat.Nanging, utamane pasien geriatrik lan bocah-bocah ngalami kesulitan ngunyah utawa ngulu soli ...