Profil Perusahaan

1

Mesin Aligned ditemokake ing 2004, dumunung ing metropolis internasional Shanghai, kanthi limang anak perusahaan lan pabrik.Iki minangka perusahaan berbasis teknologi sing nggabungake R&D, manufaktur lan pemasaran lan layanan sing gegandhengan karo mesin farmasi lan mesin pengepakan, lan ruang lingkup pasokan utama yaiku kabeh baris peralatan persiapan sing padhet lan solusi film sing bisa dibubarake lisan, uga solusi proses dosis oral lengkap. .

Terus-terusan kanggo inovasi minangka tenaga pendorong kanggo pangembangan Aligned sing ora mandheg.Wiwit panyiapan perusahaan, Aligned wis setya layanan siji-mandeg kanggo farmasi & peralatan packing lan project engineering pharmaceutical, nggawe sistem manajemen ilmiah lan ketat.Ing panuntun dhumateng proyek EPCM, Aligned wis sukses liwat kabeh proyèk wangun dosis ngalangi lan baris Cairan lisan ing macem-macem pasar.

company_01b

Iku Aligned tansah menehi penekanan ing layanan terkoordinasi, sing mbantu mbangun hubungan sing bisa dipercaya karo akeh pelanggan.Adhedhasar tarub saka "ajining diri, inovasi kanggo pembangunan; layanan lan integritas kanggo mbangun account", adhering menyang Nilai saka "Kanggo entuk pelanggan lan karyawan", Aligned terus kanggo nambah sistem manajemen layanan lan mbangun tim qualified, ing bab technical. consulting, Riset lan pangembangan, desain, kanggo nyedhiyani profesional, pribadi, dibedakake, kabeh-weather, lan kabeh-babak layanan strategis ing syarat-syarat proposal solusi, produksi, debugging, latihan lan layanan sawise-sales.

Posisi produk Aligned wis global, kanthi jaringan informasi produk sing ekstensif, lan mitra global.Tanpa wates netepi prinsip integritas, tanggung jawab, inovasi lan sinau, produk Aligned didol lan diekspor menyang luwih saka 120 negara & wilayah ing saindenging jagad, Ig.account biso dipercoyo, Pfizer, Bayer, Guilong, Pigeon, Unilever, Lipin, Langsheng, grup obat, Albion, etc., nglaras reputasi pengaruh lan affirmation saka akeh perusahaan pharmaceutical kondhang ing ngarep lan luar negeri.

1

Ing babagan kesempurnaan internal perusahaan, diterusake kanthi "Pasok-Pabrikan-Teknologi-Kontrol Kualitas-Manajemen Gudang-Layanan Penjualan-Aftersales".

Ing babagan interaksi pemasaran, bisa diterangake minangka "Panganggo-Pasar-Dealer-Perusahaan"

Ing babagan hubungan, bisa diklasifikasikake dadi "Person and Colleagues–Person and Leaders–Person and Clients–Person and Market–Person and Society”.

Umumé, rong titik sing diarahake ing siji baris, nuduhake konsumsi energi paling murah ing fisika, jarak minimal ing matématika, ringkesan ing estetika, konsep sing ditetepake utawa bebener jangka pendek ing kombinasi filosofis lan paling cedhak.Ing basa Inggris, "Aligned" bisa uga ana hubungane karo asil pungkasan.Nanging ing China, Aligned, pancen nyedhaki proses: "Manusia lan Manungsa, Manungsa lan Unit, Manungsa lan Mesin, Manungsa lan Masyarakat, Manungsa lan Alam, Perusahaan lan Perusahaan lan Grup lan Grup minangka tenor interaktif-Coadjutant-Synergistic- Manual mulya".

Mula, aku kepengin ngucapake panemu babagan menehi "Selaras" kanthi konotasi anyar ing budaya Tionghoa:

1
1

Liwat pirang-pirang taun ngembangake, Mesin Aligned wis nggawe jaringan kemitraan ing luwih saka 11 negara, ngekspor mesin menyang luwih saka 60 negara, ngrampungake luwih saka 10 proyek turnkey lengkap lan akeh mlebu ing pasar farmasi, kimia, kosmetik, panganan, lan liya-liyane. .

1

2004

Didegaké ing Shanghai minangka sudagar khusus ing mesin phamaceutical.

2

2007

Aligned Group Hongkong didegaké lan melu proyek Turnkey.

3

2010

Ruian Technology Co. didegaké lan wiwit nindakake R&D lan mesin.

4

2017

Didol menyang 156 negara lan luwih saka 300 pangguna pungkasan ing saindenging jagad.

5

2018

Kita fokus ing proyek ing Spanyol, Indonesia & Aljazair, uga ngembangake pasar Eropa lan Amerika.

6

2019

Penjualan taunan ngluwihi USD10 yuta, Yaman, Proyek Tanzania ing proses

1

Didol menyang 156 negara lan luwih saka 300 pangguna pungkasan ing saindenging jagad.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16