Mesin Capping Otomatis Seri ALC

Katrangan singkat:

Mesin capping chuck otomatis ALC kanggo aplikasi tutup botol plastik / kaca.Mesin kasebut kalebu conveyor, roda indeks botol, tutup unscrambler, tutup chute & placer, screwing capper.Botol loading / unloading liwat conveyor kanthi manual, utawa otomatis langsung saka baris produksi.Iki dirancang lan digawe miturut peraturan GMP.


Detail Produk

Tag produk

ALC Series Automatic Capping Machine01
ALC Series Automatic Capping Machine02
ALC Series Automatic Capping Machin03

Deskripsi Produk

Mesin capping chuck otomatis ALC kanggo aplikasi tutup botol plastik / kaca.Mesin kasebut dumadi saka conveyor, roda indeks botol, tutup unscrambler, tutup chute & placer, screwing capper.Isi botol / unloading liwat conveyor kanthi manual, utawa otomatis langsung saka jalur produksi.Iki dirancang lan digawe miturut peraturan GMP.

Parameter teknis

Jumlah Die ALC/4 ALC/6 ALC/8 ALC/12 ALC/18
Ukuran Botol sing ditrapake Φ20-φ150mm
Cap Ukuran Range Φ12-φ70mm
Kapasitas Produksi Kab 60-80Bmp 80-100Bmp 100-130Bmp 130-160Bmp 160-210Bmp
Ngasilake saka Capping ≥99%
Power Supply 220/380V 50Hz
Konsumsi Daya ≤2KW
Rentang Tekanan Udara 0.4-0.6Mpa
Kontrol Kacepetan Konversi Frekuensi Kacepetan luwes
Noise Mesin Tunggal ≤70DB
Bobot resik ≈2000KG
Sakabèhé Dimensi 2000×1100×1600

Detail Produk

Mesin capping iki cocog kanggo proses capping sirup, cairan oral, suppressant batuk, lotion, panggunaan eksternal lan cairan liyane ing farmasi, panganan, perawatan kesehatan lan industri liyane, lan kanthi lengkap nyukupi syarat versi GMP anyar.Mesin capping nganggo sirah capping cakar udara kanggo nangkep tutup kanthi otomatis, torsi bisa diatur, lan nduweni karakteristik capping stabil lan tingkat capping sing dhuwur.Capping nganggo sealing rong piso lan gulungan benang rong piso, desain fleksibel, penyesuaian sing trep, tingkat capping sing dhuwur, lan bisa dirancang minangka kepala pemotong tutup rolling jinis roller.Pakan botol nganggo bentuk pakan botol terus-terusan kanthi meja putar.Peralatan kasebut bisa digunakake minangka mesin mandiri utawa seri.Peralatan kasebut nduweni area cilik, nduweni efisiensi produksi sing dhuwur, operasi sing stabil, lan ekonomis lan praktis.

Fitur

1. Kepala tutup kanthi otomatis mbukak lan nutup.Capping vertikal, capping lan tutup ndhuwur stabil lan dipercaya, tanpa tutup oblique, torsi luwes, lan tingkat pass dhuwur;
2. Desain fleksibel saka sirah capping trep kanggo nyetel lan bisa dirancang minangka tutup tarik-drum;
3. Terus mindhah botol, naga lumebu ing botol, ora ana senggol botol utawa fenomena terbalik botol;
4. Mekanisme operasi Rotary, efisiensi sing luwih dhuwur, sistem pelumasan terpusat, operasi ringan, stabil lan dipercaya;
5. Sistem kontrol PLC, ora ana botol tanpa tutup, sistem proteksi sambungan mesin ngarep lan mburi, regulasi kacepetan konversi frekuensi;
6. Dilengkapi karo panyimpenan tutup lan mekanisme ngangkat, macem-macem wangun tutup tutup;
7. Nduwe fungsi identifikasi tutup mbalikke lan nolak produk sing ora cocog;
8. Iku prasaja, trep lan gampang kanggo ngganti specifications.

Seri mesin capping Rotary (4 kepala, 6 kepala, 8 kepala, 12 kepala, 16 kepala, 18 kepala, 20 kepala) Seri mesin pangisi kanggo botol plastik lan botol kaca


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita