Mesin Label Otomatis ALT-A

Katrangan singkat:

Mesin label kanggo botol bunder iki minangka salah sawijining produk perusahaan sing dianyari.Wis struktur prasaja lan cukup, kang gampang kanggo operate.Kapasitas produksi kudu diatur kanthi bertahap miturut macem-macem ukuran lan karakteristik botol lan kertas label.Bisa ditrapake ing macem-macem botol kanggo panganan, obat-obatan lan kosmetik, lsp. Apa label siji utawa kaping pindho sisi, label adesif transparan utawa nontransparan kanggo botol cilik lan botol warata utawa wadhah liyane mesthi bakal marem para pelanggan.


Detail Produk

Tag produk

ALF-A Auto Labeling Machine02
ALF-A Auto Labeling Machine01
ALF-A Auto Labeling Machine03
ALF-A Auto Labeling Machine04

Deskripsi Produk

Mesin label kanggo botol bunder iki minangka salah sawijining produk perusahaan sing dianyari.Wis struktur prasaja lan cukup, kang gampang kanggo operate.Kapasitas produksi kudu diatur kanthi bertahap miturut macem-macem ukuran lan karakteristik botol lan kertas label.Bisa ditrapake ing macem-macem botol kanggo panganan, obat-obatan lan kosmetik, lsp. Apa label siji utawa kaping pindho sisi, label adesif transparan utawa nontransparan kanggo botol cilik lan botol warata utawa wadhah liyane mesthi bakal marem para pelanggan.

Parameter teknis

Model

ALT-A

Jembaré Label

20-130 mm

Label Length

20-200 mm

Kacepetan Labeling

0-100 botol / jam

Diameter botol

20-45mm utawa 30-70mm

Akurasi Labeling

± 1 mm

Orientasi Kerja

Kiri → Kanan (utawa Kanan → Kiri)

Detail Produk

Peralatan iki kalebu seri mesin label sisih otomatis, sing cocog kanggo label sisih botol warata, botol bunder lan botol persegi, kayata botol obat, sirup, botol warata sampo, botol bunder sanitizer tangan lan produk liyane.
Peralatan iki bisa digunakake minangka mesin mandiri, utawa bisa digunakake ing kombinasi karo peralatan liyane kanggo mbentuk garis produksi.Digunakake karo mesin coding, bisa nyithak informasi kayata kode pengawasan elektronik, tanggal produksi, nomer batch, kode bar printing, sistem traceability kode bar kode rong dimensi, lan sapiturute ing label.
Bisa uga dicocogake karo fungsi inspeksi produk kanggo nyadari inspeksi visual lan fungsi penolakan produk, lan bisa nambah garis produksi otomatis lan robot palletizing kanggo kothak lan kothak produk kemasan hilir.

Fitur

1. peralatan wis sawetara saka sudhut nggunakake, lan bisa diatur kanggo ketemu Labeling lan produk poto-adhesive saka specifications beda lan gaya beda.
2. Peralatan kasebut nduweni akurasi label sing dhuwur.Peralatan kasebut nggunakake motor stepper utawa motor servo kanggo ngirim label, sing akurat lan efisien lan duwe desain koreksi defleksi label dhewe kanggo mesthekake yen label kasebut ora kena pengaruh sisih kiwa lan tengen sajrone operasi.
3. Peralatan kasebut kuat lan tahan lama, pigura dirancang lan diprodhuksi kanthi bahan berkualitas tinggi, lan mekanisme penyesuaian telung bar diadopsi kanggo njamin produksi peralatan sing stabil.
4. Kinerja peralatan kasebut dipercaya, komponen sing diimpor digunakake, lan kualitas dijamin lan dipercaya.
5. Imbuhan prasaja lan desain humanized nggawe peralatan duwe tingkat dhuwur saka kamardikan saka imbuhan, lan konversi produk beda prasaja lan cepet.
6. Peralatan kasebut dikontrol kanthi cerdas, nggunakake pelacakan fotoelektrik otomatis, tanpa label subsidi botol, fungsi koreksi label otomatis, kanggo nyegah bocor utawa sampah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita