Mesin Isi Botol & Capping Otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

Kemasan cair minangka jinis kemasan sing penting banget ing industri farmasi lan panganan.
Kita wis ngluncurake peralatan kemasan sing cocog kanggo kemasan cairan dosis cilik (cairan oral, tabung lurus).Peralatan iki bisa ngrampungake proses pengalengan, bisa ngumbah, ngisi, capping, lan sapiturute, kanthi kapasitas paling gedhe ing wilayah cilik.Kemasan cair.

Prinsip Kerja

 

Mesin ngisi lan capping utamane digunakake kanggo botol bunder utawa ngisi botol khusus lan capping.Mesin iki nggabungake fungsi mbongkar botol kosong, botol cuci hawa, ngisi cairan, capping lan bisa kanthi otomatis ngrampungake prosedur mbongkar botol, ngumbah botol, ngisi, capping, capping lan botol, lsp.

Spesifikasi Teknis

 

Cairan sing ditrapake Ora ana partikel / ora ana gas / viskositas rendah / cairan non-korosif
ukuran 1410 × 1170 × 1800 mm
Akurasi Isi ± 1-2%
Mode Ngisi 4 kepala pompa peristaltik
Volume Pengisian 10ml-20ml
Kapasitas Produksi 60-80 bpm (miturut materi)
Tegangan 380V/50Hz
Konsumsi Daya 5,0 kw
Sumber Udara 0,3 ~ 0,5 Mpa
Konsumsi Udara 2-4m³ / H
Total Bobot Kira-kira 600 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita