Mesin Pembungkus Kantong ODF Strip Otomatis

Katrangan singkat:

Mesin iki nglereni lan crosscutting antarane integrasi, materi bisa sabenere dipérang dadi produk sheet-kaya siji, lan banjur nggunakake bajingan kanggo kanthi nemokake lan mindhah materi kanggo film packaging, laminated, panas sealing, punching, final output Packaging produk lengkap, kanggo entuk integrasi saka packaging baris produk.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Mesin iki nglereni lan crosscutting antarane integrasi, materi bisa sabenere dipérang dadi produk sheet-kaya siji, lan banjur nggunakake bajingan kanggo kanthi nemokake lan mindhah materi kanggo film packaging, laminated, panas sealing, punching, final output Packaging produk lengkap, kanggo entuk integrasi saka packaging baris produk.

Motor utama nggunakake kontrol frekuensi, miturut dawa trip lan ukuran produk kanggo nyetel nomer blanking cocog.

Nggunakake manipulator ngemu mekanisme doyo tarik, operasi Gamelan, sinkronisasi akurat, ing sawetara bisa arbitrarily dirancang ukuran piring.Amarga nggunakake versi kontak-jinis saka dadi panas, ngurangi daya panas lan suhu, ngirit energi lan nambah stabilitas saka plastik.

Sawise nggunakake bahan kemasan, jiwit otomatis weker, mandheg, lan dilengkapi piranti safety mandeg darurat kanggo nambah operator ing debugging lan jamur kanggo safety.

Kabeh bagean ing kontak karo materi lan bagean liyane, digawe saka stainless steel lan bahan non-beracun, ketemu syarat "GMP".

Parameter teknis

barang

Paramèter

Kacepetan Punching Maksimum (standar 45*70*0.1mm)

Aluminium / aluminium 5-40 kaping / min

Packing Film Jembar

200-260 mm

Jembar Bahan

100-140 mm

Heat Sealing Daya Pemanasan

1.5KW

Total Daya

Telung fase limang baris 380V 50/60HZ, 5.8KW

Aliran Volume Pompa Udara

20,25m3 / min

Bahan Packing

Ketebalan film komposit segel panas 0,03-0,05mm

Ukuran Umum (L * W * H)

3400 * 920 * 2000 mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita