Mesin Slitting lan Pangatusan Otomatis (kanggo Film Lisan)

Katrangan singkat:

Mesin slitting lan pangatusan kanthi otomatis iki dirancang khusus kanggo ngrampungake proses nyetel kelembapan, slitting lan rewinding film lisan lan gulungan film komposit PET, supaya gulungan film bisa dicocogake karo ukuran sing cocog lan karakteristik materi sing dibutuhake ing proses hilir.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Teknis

Kacepetan Produksi Standar 0,02m-10m / min
Jembaré Film Slitting 110-190 mm (Maksimum 380mm)
Jembar Web Film ≤380 mm
Daya Motor 0.8KW / 220V
Power Supply Fase tunggal 220V 50/60HZ 2KW
Efisiensi Filter Udara 99,95%
Volume Aliran Pompa Udara ≥0,40m3 / min
Bahan Kemasan Ketebalan Film Komposit Slitting (umum) 0,12 mm
Ukuran Mesin (L × W × H) 1930 × 1400 × 1950 mm
Ukuran kemasan (L × W × H) 2200 × 1600 × 2250 mm
Bobot Mesin 1200Kg

Detail Produk

ODF, jeneng lengkap iku membran disintegrating lisan.Film jinis iki kualitase cilik, gampang digawa, lan bisa dibubarake kanthi cepet tanpa dicocogake karo cairan, lan bisa diserap kanthi efisien.Iki minangka wangun dosis anyar, sing asring digunakake ing bidang farmasi, panganan, bahan kimia saben dina, produk pet, lan liya-liyane, lan dipuji dening para pelanggan.

Ing proses produksi film ODF, sawise film rampung, kena pengaruh lingkungan produksi utawa faktor sing ora bisa dikendhaleni.Kita kudu nyetel lan ngethok film sing wis diprodhuksi, biasane babagan ukuran pemotongan, nyetel kelembapan, lubricity lan kahanan liyane, supaya film bisa tekan tahap pengemasan, lan nggawe pangaturan kanggo langkah sabanjure kemasan.Peralatan iki minangka proses sing ora bisa ditindakake ing proses produksi film, njamin efisiensi panggunaan maksimal film kasebut.

Sawise pirang-pirang taun R&D lan produksi, peralatan kita terus nambah masalah ing eksperimen, ngrampungake masalah peralatan, nambah masalah desain peralatan, lan menehi jaminan teknis sing kuwat kanggo layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.

Peralatan kita bisa digunakake kanggo ngasilake macem-macem jinis produk film.
Biasane, para pelanggan tuku peralatan kanggo ngasilake obat-obatan sing mbutuhake panyerepan kanthi cepet kanggo nambani macem-macem penyakit.Obat kasebut mbutuhake panyerepan kanthi cepet kanggo ngrampungake masalah kanthi cepet lan nyuda gejala pasien.

Ing wektu sing padha, para pelanggan digunakake kanggo ngasilake produk film penyegar lisan.Sawise membran dicampur karo idu, zat-zat seger ing membran bisa cepet diserap dening awak manungsa kanggo entuk tujuan nyegerake cangkeme.

Saiki wis akeh produk ODF ing pasar, panjaluk produk saya tambah saben dina, lan bathi pasar saya mundhak.Peralatan sing apik bisa njamin produksi sing efisien.Nalika tim Aligned nyedhiyakake peralatan sing berkualitas, uga menehi layanan sawise-sales sing efisien, dadi sampeyan ora perlu kuwatir maneh babagan masa depan.
Percaya marang Selaras, percaya marang kekuwatan iman!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk