Mesin Kartoning kanggo Produk Farmasi

Katrangan singkat:

Kartoner kacepetan dhuwur iki minangka mesin karton horisontal sing cocog kanggo nangani bungkus blister, botol, selang, sabun, bokor, kertu dolanan lan produk liyane ing farmasi, panganan, industri kimia saben dina.Mesin cartoning ditondoi kanthi operasi sing stabil, kacepetan dhuwur lan sawetara penyesuaian sing amba.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

■ Otomatis accomplishing leaflet lempitan, karton erecting, sisipan produk, batch nomer printing lan karton flaps nutup;

■Bisa diatur karo sistem lim panas-nyawiji kanggo aplikasi lim panas-melt kanggo sealing karton;

■Ngadopsi kontrol PLC lan piranti monitor fotoelektrik kanggo mbantu ngrampungake kesalahan ing wektu sing tepat;

■Motor utama lan rem kopling dilengkapi ing jero pigura mesin, piranti proteksi kakehan dilengkapi kanggo nyegah komponen sing bakal ngrusak nalika kondisi kakehan;

■ Dilengkapi sistem deteksi otomatis, yen ora ana produk sing dideteksi, mula ora ana leaflet sing bakal dilebokake lan ora ana karton sing bakal dimuat;Yen ana produk sing salah (ora ana produk utawa leaflet) sing dideteksi, bakal ditolak kanggo njamin kualitas produk sing wis rampung;

■Mesin cartoning iki bisa digunakake independen utawa makarya karo mesin packaging blister lan peralatan liyane kanggo mbentuk baris packaging lengkap;

■Ukuran karton bisa diganti kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi nyata, cocok kanggo produksi batch gedhe saka jinis produk siji utawa produksi batch cilik saka macem-macem jinis produk;

Spesifikasi Teknis

Model ALZH-200
Power Supply AC380V telung fase limang kabel 50 Hz Total daya 5kg
Ukuran (L × H × W) (mm) 4070×1600×1600
Bobot (kg) 3100 kg
Output Mesin utama: 80-200 karton / min Mesin lipat: 80-200 karton / min
Konsumsi Udara 20m3/jam
Karton Bobot: 250-350g/m2 (gumantung saka ukuran karton) Ukuran (L×W×H): (70-200)mm×(70-120)mm×(14-70)mm
leaflet Bobot: 50g-70g/m2 60g/m2 (optimal) Ukuran (unfolded) (L×W): (80-260)mm×(90-190)mm Lipatan: setengah lipatan, pindho lipatan, tri-lipat, seprapat lipatan
Suhu sekitar 20±10 ℃
Udara Terkompresi ≥ 0.6MPa Aliran liwat 20m3 / jam

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita