Studi Kasus

Tujuane yaiku makarya kanthi rapet karo para pelanggan kanthi ngrancang lan nggawe peralatan farmasi ora preduli manawa standar utawa rumit, lan nawakake solusi sing paling apik kanggo nyukupi kabeh kabutuhan pelanggan.Iki sebabe kita entuk kapercayan sing terus-terusan saka para pelanggan ing saindenging jagad.

Proyek Lini Produksi Dosis Padat Yaman (kanggo Produk Kapsul lan Tablet)

■ Taun kerjasama: 2007
■ Negara pelanggan: Yaman

Latar mburi
Pelanggan iki minangka distributor farmasi sing ora duwe pengalaman ing bidang manufaktur obat.Dheweke njaluk nggawe jalur produksi padatan farmasi.Ora ngerti operasi peralatan lan kurang operator trampil minangka rong kekurangan utama.

Solusi
Kita wis nyaranake solusi lengkap kanggo baris manufaktur dosis sing padhet, lan mbantu pelanggan ing instalasi lan komisioning kabeh baris produksi.Kajaba iku, insinyur kita wis nglatih operator pelanggan ing situs kasebut kanthi ndawakake wektu sepur asli siji setengah wulan nganti telung wulan.

asil
Pabrik farmasi pelanggan wis disertifikasi sesuai karo standar GMP.Pabrik wis operasi luwih saka sepuluh taun wiwit dina panyiapan baris produksi.Saiki, pelanggan iki wis ngembangake skala kanthi nggawe rong pabrik farmasi.Ing taun 2020, dheweke nggawe pesenan anyar saka kita.

Proyek Uzbekistan kanggo Produksi Kapsul lan Tablet

Proyek iki ngemot proses produksi saka pangolahan bahan mentah, granulasi, produksi kapsul, tablet nganti kemasan akhir.

■ Peralatan produksi
■ Pencet tablet padat
■ Sistem perawatan banyu
■ Granulator
■ Mesin ngisi kapsul
■ Mesin lapisan tablet
■ Mesin pengepakan blister
■ Mesin karton
■ Lan liyane

Periode proyek:kabeh project rampung kasil ing bab 6 sasi

Proyek TURKEY kanggo Produksi Kapsul lan Tablet

■ Taun kerjasama: 2015
■ Negara pelanggan: Turki

Latar mburi
Pelanggan iki mbutuhake pambangunan jalur produksi tablet lengkap ing pabrik sing ana ing wilayah sing adoh sing transportasi ora trep, lan dheweke pengin nggawe sistem AC sing efisien energi.

Solusi
We nawakake solusi lengkap liwat saben proses crushing, sieving, nyawiji, granulation udan, tablet pressing, Isi lan cartoning.Kita mbantu pelanggan ngrampungake desain pabrik, instalasi & komisioning peralatan, lan pemasangan AC.

asil
Digabungake karo sistem AC sing efisien energi, jalur produksi tablet kita entuk manfaat kanggo ngirit biaya produksi lan mbantu dheweke entuk sertifikasi GMP.

Proyek Line Cairan JAMAICA kanggo Produksi Infus Eyedrop lan IV

Proyèk garis produksi eye-drop lan infus nduweni syarat sing luwih dhuwur babagan kualitas, saengga pilihan bahan mentah lan bahan kemasan minangka langkah kritis ing proses produksi.

■ Sistem proyek
■ Bengkel reresik
■ Bengkel reresik
■ Sistem pangolahan
■ Sistem perawatan banyu

Proyek Produksi Kapsul lan Tablet Indonesia

■ Taun kerjasama: 2010
■ Negara pelanggan: Indonesia

Latar mburi
Pelanggan iki nduweni syarat sing ketat kanggo kualitas garis manufaktur dosis sing padhet lan njaluk rega sing kompetitif.Adhedhasar nganyari produk kanthi cepet, kekuwatan supplier dibutuhake banget.Ing 2015, dheweke wis nggawe pesenan mesin nggawe film sing dibubarake kanthi lisan.

Solusi
Kita wis nyedhiyakake pelanggan 3 baris manufaktur dosis padhet, kalebu crusher, mixer, granulator udan, granulator amben cairan, penet tablet, mesin lapisan tablet, mesin ngisi kapsul, mesin kemasan blister lan mesin karton.Peralatan pharmaceutical iki utamané dihargai dening pelanggan.
Kajaba iku, kita wis kasil ngembangaken nggawe film lisan tipis lan mesin packaging karo dandan terus-terusan kanggo nanggepi requirement customer saka cublak dissolving film nggawe mesin.

Proyek Produksi Cairan Dosis ALGERIA

■ Taun kerjasama: 2016
■ Negara pelanggan: Aljazair

Latar mburi
Pelanggan iki fokus ing layanan sawise-sales.Dheweke wiwit kerja sama karo kita kanthi tuku mesin karton.Amarga pelanggan ora kenal karo operasi mesin, kita wis ngirim insinyur kaping pindho menyang pabrik kanggo latihan komisioning lan operasi mesin nganti operator bisa ngoperasikake peralatan kasebut kanthi bener.

asil
Produk kualitas lan layanan sing apik wis entuk kapercayan pelanggan.Sawise iku, kita wis ngirim sawetara solusi lengkap kanggo baris produksi sirup, peralatan perawatan banyu lan baris produksi dosis ngalangi.

Persiapan solid Tanzania lan proyek kerjasama garis cair

■ Taun kerjasama: 2018
■ Negara pelanggan: Tanzania

Latar mburi
Pelanggan iki mbutuhake rong garis manufaktur dosis padhet lan siji baris produksi cairan oral sirup (unscrambler botol, mesin cuci botol, mesin ngisi lan nutup, mesin pengedap aluminium foil, mesin label, mesin selipan cangkir ukur, mesin karton).

Solusi
Sajrone periode komunikasi setaun, kita wis ngirim insinyur menyang situs pelanggan kaping pindho kanggo pemeriksaan lapangan, lan pelanggan uga teka ing pabrik kaping telu.Ing taun 2019, pungkasane kita wis nggayuh tujuan kerjasama kanthi kontrak lan nyuplai kabeh peralatan kanggo konstruksi pipa tanduran, perawatan banyu ketel, 2 jalur manufaktur dosis padhet lan 1 jalur produksi cairan oral sirup kanthi solusi lengkap.