Mesin Pangisi Kapsul Semi-Otomatis CGN-208D

Katrangan singkat:

Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan granular ing industri farmasi lan panganan kesehatan.


Detail Produk

Tag produk

CGN-208D Semi-Automatic Capsule Filling Machine6
CGN-208D Semi-Automatic Capsule Filling Machine7
CGN-208D Semi-Automatic Capsule Filling Machine8

Deskripsi Produk

Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan granular ing industri farmasi lan panganan kesehatan.
Mesin iki nduweni stasiun pakan kapsul kosong, stasiun pakan bubuk lan stasiun tutup kapsul.Proses medium kudu diproses kanthi tangan.Mesin kasebut nggunakake kontrol kacepetan variabel, operasi kasebut gampang banget lan gampang, lan feed bahan bubuk kanthi bener.Awak mesin lan meja kerja nganggo bahan SS;nyukupi syarat sanitasi apotek.

Parameter teknis

Wektu Ngganti Mold Debugging

5-8 menit (kanggo pamula)

Tingkat Produksi

1-2,5 sepuluh ewu / jam (gumantung saka kapsul No.)

Kapsul sing ditrapake

000#,00L#,00#,0#,1#,2#,3#,4#, Mekanisme kapsul standar

Bahan Pangisi

Tanpa bubuk lengket lan udan, granula cilik

Total Daya

4,0kw

Tekanan Udara

0,03m^3/min 0,6Mpa

Pompa Vakum

Kapasitas pompa yaiku 40m^3 / jam

Dimensi Mesin

1140 * 700 * 1630 mm

Packing Dimensi

1650 * 800 * 1750 mm

Bobot resik

350 kg

Bobot reged

380 kg

Aplikasi

Peralatan iki cocog kanggo ngisi kapsul bubuk lan bahan granular ing industri panganan farmasi lan kesehatan.Mesin kasebut nggunakake kontrol kacepetan variabel, operasi kasebut gampang banget, dipakani bener, lan nyukupi syarat GMP.Iki minangka pilihan sing apik kanggo ngisi kapsul.
Nggunakake sistem kontrol pemrograman, operasi panel tutul, kontrol kacepetan konversi frekuensi stepless, kontrol udara, lan piranti ngitung otomatis elektronik bisa kanthi otomatis ngrampungake posisi, pamisahan, ngisi, ngunci lan operasi kapsul liyane, lan nyetel bobot ngisi bubuk. .Awak lan permukaan kerja digawe saka baja tahan karat sing berkualitas tinggi, kanthi jumlah ngisi sing akurat lan operasi sing trep.Cocog kanggo ngisi kapsul bubuk, granul lan produk perawatan kesehatan.

Fitur

1. Mesin, listrik, lan gas digabungake, lan mesin gampang kanggo misahake operasi kayata ngetik, misahake, ngisi, lan ngunci kapsul.
2. Mesin pakan arah kapsul otomatis duwe desain sing padha karo mesin ngisi kapsul otomatis, lan dikontrol dening konverter frekuensi.Tutup mesin, panel kerja lan pakan kapsul kosong kabeh digawe saka stainless steel, sing nyukupi syarat sanitasi apotek lan ngindhari kontaminasi bahan tembaga.
3. Tutul saklar, baling-baling pakan, lan turntable ngisi bisa operate kanthi otomatis miturut prasetel lan regulasi kacepetan konversi frekuensi.
4. Suda biaya kemasan amarga aplikasi lan kontinuitas sing dhuwur.
5. Ora kothak pindah tradisional, struktur prasaja lan pangopènan trep.
6. Tansah imbangan volume Isi ing loro-lorone.
7. Pompa vakum lan kompresor udara diwenehake minangka aksesoris standar.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita