FL Series Fluid Bed Dryer

Katrangan singkat:

FL seri adi amben dryer iku becik kanggo pangatusan banyu-ngemot barang padhet, kang digunakake digunakake ing pharmaceutical, kimia, foodstuff lan industri care kesehatan.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

● Desain sistem operasi sing tertutup nyegah kontaminasi silang;
● Kontrol suhu sing akurat kanthi fluktuasi sing sithik;
●Two kamar nyaring ngidini tas goyang kanggo alternated antarane loro iki, mangkono njamin proses fluidization terus;
●Teknik polishing majeng Jerman nyedhiyakake tampilan mesin sing luwih apik;
● Antarmuka pangguna dirancang kanthi animasi kanggo visualisasi, gampang dioperasikake;
●Bahan sambungan tombol diimpor saka Jerman, njamin safety lan daya tahan sing dhuwur;
●Struktur prasaja, disassembly cepet kanggo reresik gampang tanpa sudhut mati, ketemu syarat standar produksi cGMP;
●Struktur distribusi udhara sing dirancang khusus nyedhiyakake distribusi aliran udara lan efisiensi produksi sing luwih apik, ngasilake kualitas produk pungkasan sing stabil lan bisa direproduksi;

Model FL-15 FL-30 FL-60 FL-120 FL-200 FL-300 FL-500
Wadah bahan Kapasitas L 45 100 220 420 670 1000 1500
  Dhiameter mm 550 700 1000 1200 1400 1600 1800
Output Kg/wektu 10-15 15-30 30-60 60-120 100-200 150-300 250-500
uap Tekanan MPa 0.4-0.6 0.4-0.6 0.4-0.6 0.4-0.6 0.4-0.6 0.4-0.6 0.4-0.6
  Konsumsi Kg/jam 42 70 141 211 282 366 451
Udara sing dikompres Tekanan MPa 0.4 0.4 0.4 0.4 0.4 0.4 0.4
  Konsumsi m3 / min 0.6 0.6 0.9 0.9 0.9 1.1 1.1
Daya kipas Kw 7.5 11 15 18.5 30 45 55
Daya panas listrik Kw 30 36 45 54 63 120 180
ukuran (L × W × H) m 1.25X0.75X2.1 1.6X0.9X2.5 1.85X1.25X3 2.2X1.65X3.5 2.34X1.7X3.8 2.8X1.9X4.2 3X2.25X4.6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita