GZPK Series Otomatis Dhuwur-Speed ​​Rotary Tablet Press

Katrangan singkat:

Komponen utama kabinet kontrol listrik yaiku komponen sing diimpor saka luar negeri, PLC nganggo produk Siemens asli, lan antarmuka manungsa-mesin nganggo layar tutul warna seri Taisiemens 10-inch.


Detail Produk

Tag produk

GZPK Series Automatic High-Speed Rotary Tablet Press6
202101261117309785
202101261117313341

Deskripsi Produk

1.Komponèn utama kabinèt kontrol listrik sing diimpor komponen saka luar negeri, PLC adopts asli produk Siemens, lan antarmuka manungsa-mesin adopts Taisiemens 10-inch seri layar tutul werna.
2. Piranti listrik tegangan rendah nggunakake SIEMENS lan Schneider lan produk merek terkenal internasional liyane.
3. Konverter frekuensi nggunakake produk SIEMENS.
4. Rod vortex turbin nganggo produk presisi dhuwur saka merek Tianjin Huachang.
5. Seri bantalan kabeh nganggo produk NSK sing diimpor saka Jepang.
6. Cakram siram digawe saka bahan tahan karat kanthi karat lan tahan karat sing apik.
7. Sensor lan amplifier TEDEA-HUNTLEIGH presisi dhuwur sing diimpor digunakake ing akuisisi sensor tekanan lan sistem transmisi kanggo nyadari deteksi lan analisis tekanan wektu nyata.Ngatur ambane ngisi mesin tablet kanthi otomatis supaya bisa ngontrol produksi tablet kanthi otomatis.Ing wektu sing padha, karusakan jamur lan kahanan pasokan wêdakakêna saka penet tablet sing teliti kanggo muter peran pangayoman safety.Biaya produksi suda banget, tingkat passing tablet tambah, lan manajemen siji wong lan pirang-pirang mesin diwujudake.

Parameter teknis

Model GZPK 26 32 40
No. Stasiun 26 32 40
Kapasitas (Tablet / h) Maks. 160000 210000 260000
Min. 30000 30000 30000
Kacepetan rotasi (rpm) Maks. 102 105 105
Min. 11 rps / min 11 rps / min 11 rps / min
Diameter maks. Tablet Ф25 Ф25 Ф25
Tekanan Utama 80KN 80KN 100KN
Pra-tekanan 20KN 20KN 20KN
Maks.Ngisi Jero 20 mm 16 mm 16 mm
Dia.Die (mm) 38.1 30.16 24.01
Length Of Punch 133,6 mm 133,6 mm 133,6 mm
Daya Motor Utama 11KW 7,5KW 7,5KW
ukuran 930(+438)*850(+438)* 1945

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita