HD Series Multi-Directional Motion Mixer

Katrangan singkat:

Iki digunakake kanthi akeh ing campuran bahan bubuk garing ing industri farmasi, kimia, panganan lan liyane.Uga bisa nyampur sawetara jinis bahan kanthi gravitasi spesifik lan ukuran partikel sing beda-beda kanthi cepet lan merata, kanthi keseragaman campuran nganti 99%.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Peralatan kasebut dirancang lan diprodhuksi kanthi ketat karo peraturan FDA, GMP lan CGMP: ayunan segi telu, rotasi pan lan prinsip rock, ngasilake gerakan pulsa bolak-balik sing kuat, efek campuran sing apik;Blok bangunan struktur instalasi cepet, desain modular, gampang disassemble lan resik.

Parameter teknis

Model HD-10 HD-25 HD-50 HD-100 HD-200 HD-400 HD-600 HD-800 HD-1000 HD-1200 HD-1500
Volume Barel
(L)
10 25 50 100 200 400 600 800 1000 1200 1500
Volume Muatan Maks
(L)
7 17 35 70 140 280 420 560 700 840 1050
Kacepetan Spindle
(r/min)
0-20 0-15 0-15 0-15 0-15 0-12 0-11 0-10 0-10 0-10 0-10
Daya Motor
(kw)
0.55 0.75 1.5 2.2 3 4 5.5 7.5 7.5 11 15
Sakabèhé Dimensi
(L × W × H)
mm
640*620*550 900*900*75 970*950*120 1200*1600*1500 1400*1800*1600 1700*2100*1850 2100*2400*2250 2200*2500*2300 2400*2800*2550 2500*3100*2600 2800*3600*3200
Bobot (kg) 120 150 300 500 800 1200 1200 2000 2500 2800 3000

Gunakake Peralatan

Mesin iki cocog kanggo bahan kimia, farmasi, baterei, wêdakakêna logam, bahan magnetik, pakan, bahan anyar, fosfor, bahan polishing, bahan bumi langka, plastik, metalurgi, panganan, lan campuran bubuk-kanggo-bubuk lan riset ilmiah. Unit.Campuran seragam dhuwur.

Prinsip Kerja

Nalika mesin digunakake, amarga gerakan telung dimensi multi-arah saka tong minyak campuran, mixer muter nalika muter, kang accelerates aliran lan panyebaran saka macem-macem bahan sak proses nyawiji, lan ngindari faktor mixer umum.Pemisahan gravitasi spesifik materi lan kedadean akumulasi sing diprodhuksi dening gaya centrifugal kanthi efektif bisa njamin kualitas bahan campuran sing paling apik tanpa ujung mati ing pencampuran.

Struktur Peralatan

Peralatan kasebut kalebu basis, sistem transmisi, sistem kontrol listrik, mekanisme gerakan multi-arah, tong minyak campuran lan komponen liyane.Tong campuran sing kontak langsung karo materi digawe saka stainless steel berkualitas tinggi.Tembok njero lan njaba tong minyak dipoles kanggo nyukupi syarat GMP..

Fitur

1. Mixer nduweni gerakan telung dimensi, supaya miturut tumindak aliran, geser, terjemahan, lan difusi, proses materi saka aglomerasi nganti dispersi lan doping bebarengan njamin yen materi kasebut dicampur kanthi seragam, lan keseragaman bisa tekan. 99. .9% utawa luwih,
2. Tingkat loading efektif saka wadhah tekan 80%, wektu nyawiji cendhak, lan efficiency karya dhuwur.
3. Dhuwur mesin cendhak, lan ora ana syarat khusus kanggo bengkel, sing nyuda investasi konstruksi ibukutha.
4. Tong campuran lan bagean transmisi fuselage bisa dipasang ing tembok partisi, sing trep kanggo entuk syarat GMP.
5. Kanggo mixer GH2, kontaner campuran saka macem-macem wujud bisa diselehake ing silinder pencampur kanggo nyampur, sing trep kanggo nggunakake.
6. Bisa nyadari angger-angger kacepetan stepless, gampang kanggo mbukak lan mbongkar.
7. Urip dawa lan kurang gangguan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita