In-Line Capper, SGP Series

Katrangan singkat:

Capper in-line kita cocog kanggo nempatake lan ngencengi tutup saka macem-macem wadah kayata botol bunder, botol warata lan botol kothak.Mesin capping botol iki akeh digunakake ing farmasi, nutraceutical, bahan pangan, pestisida, kimia lan industri liyane.

SGP seri in-line capper utamane kasusun saka telung bagean, yaiku mekanisme penempatan tutup, struktur capping utama (mekanisme pakan botol lan tutup), lan sabuk conveyor.Kajaba iku, sistem pamriksa tutup lan penolakan opsional kanggo mbusak produk sing rusak (sistem kasebut ora cocog kanggo wadhah sing rapuh)

 


Detail Produk

Tag produk

Fitur

■Capper in-line iki bisa digunakake minangka mesin capping sing mandheg utawa diterapake bebarengan karo peralatan liyane kanggo mbentuk baris botol tablet sing lengkap;

■Adhedhasar PLC (kontrol logika programmable), mesin capping seri SGP dilakokno liwat layar tutul, nalika mesin capping seri SG dilakokno dening panel kontrol karo tombol;

■ Ing-line capper bakal otomatis feed tutup saka hopper akeh liwat conveyor belt lan ngirim menyang struktur capping utama.Banjur mekanisme panggolekan bakal nransfer tutup saka chute menyang botol, nawakake operasi sing dipercaya lan trep;

Spesifikasi Teknis

Model SGP200
Output 60-120 botol / min
Diameter tutup sing ditrapake Φ25-Φ70 mm
Diameter Wadhah sing ditrapake Φ35-Φ140 mm
Dhuwur Wadhah sing ditrapake 38-250 mm
Total Daya 1,5kw
Power Supply Telung fase AC 50-60HZ
Bobot 830 kg
Ukuran (L * W * H) 1300 * 850 * 1400 mm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk