Mesin Pembuat Film Pelarut Oral Tipe Lab

Katrangan singkat:

Mesin ODF khusus nggawe bahan cair dadi film tipis.Bisa digunakake kanggo nggawe film oral, transfilm, lan strip freshener tutuk sing bisa larut kanthi cepet, kanthi macem-macem aplikasi ing lapangan farmasi, industri panganan lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

Mesin ODF khusus nggawe bahan cair dadi film tipis.Bisa digunakake kanggo nggawe film oral, transfilm, lan strip freshener tutuk sing bisa larut kanthi cepet, kanthi macem-macem aplikasi ing lapangan farmasi, industri panganan lan liya-liyane.

Kinerja & fitur

Peralatan kasebut nggunakake kontrol kacepetan konversi frekuensi lan teknologi kontrol otomatis mesin, listrik, cahya lan gas, lan nggawe inovasi desain miturut standar "GMP" lan Standar Keamanan "UL" ing industri farmasi.Mesin Nggawe Film nduweni fungsi nggawe film, pangatusan udara lan fitur liyane.Kabeh parameter data diatur dening panel kontrol PLC.Model kasebut kanggo obat-obatan film tipis anyar kanggo perbaikan terus-terusan, inovasi lan riset lan pangembangan, kinerja lengkap menyang tingkat domestik sing unggul, teknologi kanggo ngisi kesenjangan, lan peralatan sing diimpor luwih praktis lan ekonomis.

Parameter teknis

Jembar Film Efektif

140 mm

Gulung Jembaré Film

210 mm

Mlaku Speed

0.1m–1.5m/min (0.01m-1m/min gumantung saka formula lan teknologi proses)

Diameter Unwinding

≤φ350mm

Dhiameter winding

≤φ260mm

Metode Panas & Kering

Pemanasan ngisor sing dibangun, knalpot hawa panas penggemar sentrifugal

Kontrol suhu

40 ~ 100 ℃ ± 3 ℃

Ujung Reeling

± 3,0 mm

daya

6 kw

Sakabèhé Dimensi

L × W × H: 1600 * 900 * 1300


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita