Bagean Cairan

  • Automatic Servo Ampoule Forming Filling Sealing Machine
  • Automatic Ampoule Forming Filling Sealing Machine

    Mesin Pengisian Isi Ampul Otomatis

    Mesin iki cocog kanggo ngisi dosis unit obat-obatan, omben-omben, produk susu, produk kesehatan, panganan, kosmetik, minyak wangi, obat-obatan pertanian, pulp buah, lsp. DGS-118 Ampoule Forming Filling & Sealing Machine ditrapake kanggo cairan, lengket. , semi-lengket lan liya-liyane.Mesin iki bisa digunakake kanggo obat-obatan, panganan, produk perawatan kesehatan, kosmetik.Uga bisa digunakake ing industri lan tetanèn ing produk mirip.Mesin iki bisa rampung mbentuk, ngisi, seal ...
  • ALY Series Auto Eyedrop Filling Monobloc

    ALY Series Auto Eyedrop Isi Monobloc

    Mesin kasebut minangka peralatan ngisi cairan otomatis sing digabungake karo ngisi, masang plug lan ngaco tutup ing siji unit.-Pakan botol menyang unscrambler botol, lan muter lan output menyang mesin ngisi.

  • ALFC Series Auto Liquid Filling And Capping Monobloc

    Isi Cairan Otomatis Alfc Series lan Capping Monobloc

    Mesin Isi lan Capping Otomatis kanggo aplikasi ngisi Cairan entheng lan capping kanggo botol plastik utawa kaca.Mesin kasebut kalebu conveyor, pompa piston volumetrik SS316L, muncung ngisi ndhuwur-ngisor, tangki buffer cair, roda indeks botol, sistem capping.Botol loading / unloading liwat loading / unloading turntable (alternatif Ø620mm utawa Ø900mm), utawa langsung saka baris produksi.

  • ALC Series Automatic Capping Machine

    Mesin Capping Otomatis Seri ALC

    Mesin capping chuck otomatis ALC kanggo aplikasi tutup botol plastik / kaca.Mesin kasebut kalebu conveyor, roda indeks botol, tutup unscrambler, tutup chute & placer, screwing capper.Botol loading / unloading liwat conveyor kanthi manual, utawa otomatis langsung saka baris produksi.Iki dirancang lan digawe miturut peraturan GMP.

  • ALT-A Auto Labeling Machine

    Mesin Label Otomatis ALT-A

    Mesin label kanggo botol bunder iki minangka salah sawijining produk perusahaan sing dianyari.Wis struktur prasaja lan cukup, kang gampang kanggo operate.Kapasitas produksi kudu diatur kanthi bertahap miturut macem-macem ukuran lan karakteristik botol lan kertas label.Bisa ditrapake ing macem-macem botol kanggo panganan, obat-obatan lan kosmetik, lsp. Apa label siji utawa kaping pindho sisi, label adesif transparan utawa nontransparan kanggo botol cilik lan botol warata utawa wadhah liyane mesthi bakal marem para pelanggan.

  • Automatic Bottle Filling & Capping Machine

    Mesin Isi Botol & Capping Otomatis

    Kemasan cair minangka jinis kemasan sing penting banget ing industri farmasi lan panganan.Kita wis ngluncurake peralatan kemasan sing cocog kanggo kemasan cairan dosis cilik (cairan oral, tabung lurus).Peralatan iki bisa ngrampungake proses pengalengan, bisa ngumbah, ngisi, capping, lan sapiturute, kanthi kapasitas paling gedhe ing wilayah cilik.Kemasan cair.Mesin ngisi lan capping utamane digunakake kanggo botol bunder utawa ngisi botol khusus lan capping.Mesin iki nggabungake fungsi ...
  • ALF-3 Rotary-Type Liquid Filling, Plugging And Capping Monobloc

    Isi Cairan Tipe Rotary ALF-3, Plugging lan Capping Monobloc

    Mesin kasebut minangka piranti ngisi cairan otomatis sing kasusun saka PLC, antarmuka manungsa-komputer, sensor optoelektronik, lan tenaga udara.Digabungake karo ngisi, plugging, capping, lan screwing ing siji unit.Wis kaluwihan saka akurasi dhuwur, kinerja stabil, lan versatility luwih ing kahanan operasi nemen kang seneng prestise dhuwur.Wis akeh ditrapake ing wilayah industri farmasi, utamane cocog kanggo ngisi cairan lan capping uga botol volume cilik liyane.

  • ALF Series Automatic Filling Machine

    Mesin Pangisi Otomatis Seri ALF

    Mesin pangisi Volumetrik Otomatis ALF kanggo aplikasi ngisi cairan entheng menyang botol plastik utawa kaca.Mesin kasebut kalebu conveyor, pompa piston volumetrik SS316L, muncung ngisi ndhuwur-ngisor, tangki buffer cair, lan sistem indeksasi botol.Botol loading / unloading liwat loading / unloading turntable utawa langsung saka baris produksi.

  • CBD Oil Product Introduction

    Pambuka Produk Minyak CBD

    Wangun aplikasi lenga CBD sugih banget, biasane tetes, cairan lisan, semprotan.Disaranake macem-macem jinis peralatan ngisi minyak CBD miturut macem-macem bentuk kemasan produk.Isi minyak sing akurat lan operasi kanthi otomatis nambah efisiensi produksi nalika nyuda panggunaan manual kanggo njamin optimasi keuntungan.Peralatan kita biasane digunakake kanggo ngasilake semprotan CBD, tetes CBD, cairan oral CBD, lsp. Bidang sing umum digunakake kalebu obat-obatan, panganan, bahan kimia, d...