Kabar

  • Tanzania business trip

    trip bisnis Tanzania

    ———Wong sing Diselarasake Paling Apik!Iku Festival Spring, nalika kabeh wong isih nyemplungaken ing reuni karo kulawargané lan kabungahan saka liburan, nanging sawetara wong sing Pundhak misi lan menehi meneng.Ing dina kaping wolu ing sasi lunar pisanan, Tang Haizhou, th...
    Waca liyane
  • Dream ahead, create brilliance-2021 Conference

    Ngimpi ahead, nggawe brilliance-2021 Conference

    Ing taun 2021, kita bakal numpak angin lan ombak bebarengan, kerja bareng ing prau sing padha, lan langsung lelayaran menyang segara.Ing taun iki, kita wis entuk lan entuk, mesthi uga ana sawetara pasang surut, kesulitan lan alangan.Ora preduli apa sing kedadeyan ing 2021, wis dadi kenangan lan sejarah....
    Waca liyane
  • “How to welcome the year 2022″Theme sharing meeting

    "Carane welcome taun 2022" Rapat sharing tema

    Bubar, kita duwe pakurmatan kanggo ngundang selebriti misterius kanggo nganakake sesi sharing ing tema kanggo kita.Jam 14:00 tanggal 8 Januari, kita bakal teka kaya sing dijadwalake!Iku minangka pakurmatan gedhe kanggo krungu pamedhar sabda Pak Wang saka Zhejiang Onepaper Smart Equipment Co., Ltd. Kang ...
    Waca liyane
  • “Talking About The Fragrance Of Books” Birthday Party

    Pesta Ulang Tahun "Ngomongake Wewangian Buku".

    Kemis kepungkur, kita nganakake pesta ulang tahun pungkasan taun "Ngomongake Ulama".Protagonis pesta ulang tahun iki kabeh bintang ulang tahun saka Juli nganti Desember.Merga kantor didekorasi ing rong panggonan, banjur ditundha nganti saiki., Nanging ora ...
    Waca liyane
  • Sheng Heshu Ruian Sub School Annual Report Meeting

    Rapat Laporan Tahunan Sub Sekolah Sheng Heshu Ruian

    Tanggal 21 Desember 2021, Sekolah Rui'an bakal nindakake misi dadi perusahaan sing seneng ing saindenging Rui'an.Ing pungkasan Desember, 8 tugas kanggo perusahaan anyar sing mlebu sekolah bakal rampung.Sawise petungan.Paling ora 32 pengusaha kudu inspirasi.Sawise rapat pungkasan kita ...
    Waca liyane
  • Ringkesan Saiki Film Tipis Lisan

    Akeh preparat pharmaceutical sing ditrapake ing bentuk tablet, granula, bubuk, lan cairan.Umumé, desain tablet ana ing wangun sing diwenehake marang pasien kanggo ngulu utawa ngunyah dosis obat sing tepat.Nanging, utamane pasien geriatrik lan bocah-bocah ngalami kesulitan ngunyah utawa ngulu soli ...
    Waca liyane
  • General Manager Practice Inamori Kazuo Philosophy

    Jenengku Quan Yue, pendiri Aligned Machinery.We are setya kanggo pangembangan, desain, Pabrik lan dodolan peralatan farmasi lan solusi total kanggo revolutionize tradisional lan nggawe masa depan cara anyar medicine.Perusahaan wis didegaké kanggo 16 taun, Akeh ...
    Waca liyane
  • Game Fun Perusahaan Sejajar Pertama Kasil Dianakake

    Musim dingin bakal teka, lan osmanthus sing wangi kanthi wangi!Perusahaan kita netepi misi kanggo nggayuh karyawan, nggayuh pelanggan, lan kabeh kasenengan material lan spiritual karyawan.Kita wis nggawe panitia rasa seneng.Kanggo nambah kebahagiaan em ...
    Waca liyane
  • Mesin Pangisi Kapsul

    Apa Mesin Pangisi Kapsul?Mesin ngisi kapsul kanthi tepat ngisi unit kapsul kosong kanthi padhet utawa cairan.Proses enkapsulasi digunakake ing macem-macem industri, kayata farmasi, nutraceutical, lan liya-liyane.Pengisi kapsul bisa digunakake kanthi macem-macem barang padhet, kalebu ...
    Waca liyane
  • Ngapikake Dhewe lan Ngajeni

    Kanthi nyinaoni konsep sawise-sales profesional sing didhukung dening Pak Quan, kita kudu mikir lan ngatasi masalah saka sudut pandang pelanggan, lan entuk "panrima", "kepuasan", "gerakan" lan "ngurmati".Bisnis 6 dina ...
    Waca liyane
  • Bangun Impian Bebarengan, Mitra Sehat

    Kanggo njamin kesehatan karyawan, nggawe lingkungan kerja lan urip sing apik lan ningkatake kesejahteraan karyawan, perusahaan Aligned kanthi iki nganakake pemeriksaan kesehatan taunan kanggo karyawan senior.Ing wayah esuk, penanggung jawab acara kasebut teka ing lokasi, lan karyawan ...
    Waca liyane
  • Pharmaconex 2021

    (H1.C34) ing Pharmaconex wiwit tanggal 3 - 5 Oktober 2021 ing Pusat Pameran Internasional Mesir.
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3