Bangun Impian Bebarengan, Mitra Sehat

Kanggo njamin kesehatan karyawan, nggawe lingkungan kerja lan urip sing apik lan ningkatake kesejahteraan karyawan, perusahaan Aligned kanthi iki nganakake pemeriksaan kesehatan taunan kanggo karyawan senior.

Ing wayah esuk, sing tanggung jawab acara teka ing lokasi awal, lan karyawan teka siji-sijine.Sing tanggung jawab dituntun menyang panggonan sing wis ditemtokake ing pusat pemeriksaan medis kanggo ngganti sandhangan, banjur baris miturut barang pemeriksaan kesehatan sawise nampa formulir pemeriksaan medis.
Pemeriksaa kesehatan iki kalebu luwih saka 10 item rutin kayata rutin getih, penyakit internal lan operasi, ngarahake lulus pemeriksaan kesehatan, supaya buruh ngerti status kesehatan ing wektu sing tepat, ora duwe penyakit awal ngerti, nyegah awal, kahanan lara dini, dini. perawatan.
Kanggo mesthekake yen kegiatan pemeriksaan kesehatan bener-bener ditindakake lan kanggo kesejahteraan lan kesehatan karyawan, perusahaan nggawe survey sing rinci lan komprehensif ing kabeh puskesmas sadurunge kegiatan lan milih unit pemeriksaan kesehatan pungkasan.
Kesehatan karyawan tansah dadi fokus perusahaan.Miwiti saka ngrawat kesehatan karyawan, perusahaan nggawe upaya gedhe kanggo nggawe proyek kesejahteraan, fokus ing kesehatan lan implementasine.Kanthi nganakake pemeriksaan kesehatan kesejahteraan, kita ora mung ngerti luwih akeh babagan status kesehatan kita dhewe, nanging uga ngrasakake "semangat tim" perusahaan, nambah rasa duwe lan nambah kohesi.
Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal terus ngatur pemeriksaan kesehatan rutin kanggo karyawan, ngurus karyawan lan nggatekake kesehatane.Muga-muga anggota Aligned Company ora mung mbangun impene bebarengan, nanging uga mitra sing sehat.

Wektu kirim: Oct-11-2021