General Manager Practice Inamori Kazuo Philosophy

Jenengku Quan Yue, pendiri Aligned Machinery.

We are setya kanggo pangembangan, desain, Pabrik lan dodolan peralatan farmasi lan solusi total kanggo revolutionize tradisional lan nggawe masa depan cara anyar medicine.
Perusahaan wis didegaké kanggo 16 taun, Akeh karyawan wis ngiringi perusahaan saka awal kanggo saiki.Merek kita minangka pilihan konsisten atusan perusahaan farmasi ing meh 100 negara ing saindenging jagad.Liwat pangerten Mesin Selaras, sampeyan bisa ngerti:
1. Kepiye carane wong enom tuwuh dadi profesional ing bidang peralatan farmasi.
2.Carane dadi sing pertama ing China ing lapangan ODF saka mung ngimpi..
3. Carane klompok wong enom liwat dhewe efforts kanggo melu ing industri iki kanggo 20 taun pelanggan ing layang pujian kanggo nulis mudhun dipindhah.
Mangga deleng critaku kanggo nuduhake rincian:
Sepuluh alasan kanggo nggawe karyawan seneng:
1. Supaya karyawan rumangsa kepenak, yakin, golek pakaryan dhewe, stabilitas kerja.
2. Nggawe karyawan sing unggul lan entuk kasugihan nalika mbuktekake kemampuane.
3. Ayo karyawan nggawe kemajuan sethithik saben dina, terus sinau, nambah, berkembang, ora ketinggalan, nambah penghasilan, saluran promosi.
4. Karyawan aja kusut, mandhiri, kemunduran duwe tuntunan, yen angel duwe proses, kemajuan duwe pangenalan.
5. Nggawe karyawan terkenal lan dibutuhake dening tim lan pelanggan.
6. Supaya karyawan bisa nyukupi wong tuwa, bisa ngurus bocah, urip lan kerja kanthi tentrem lan marem.
7. Sumangga karyawan wonten ing ngarsanipun kanca-kanca sakelas saha kanca-kanca ingkang bermutu, berbudi pekerti luhur saha dipunkurmati.
8. Ayo karyawan dadi profesional, diakoni dening kolega, bos, pelanggan, lan sing paling penting, diakoni dhewe, kanthi yakin.
9. Ayo karyawan menehi kontribusi kanggo masyarakat, mbantu wong liya lan seneng.
10. Ayo karyawan jelas tujuan urip, sukses industri, aja mbuwang urip iki.
 
Crita: Sawise sinau persamaan sukses, aku martakake nilai menyang tim sawise-sales.Vision ing 0 TCTerms nampa, 20 TCTerms wareg, 50 TCTerms dipindhah, 100 TCTerms ngormati uga martakaké, lan gabung wangun sawise-sales komentar.
Mesthi, aku uga dilatih ing proses sawise-sales, prakara perlu manungsa waé lan garis abang.
Sawise 4 batch dodolan, aku menyang pabrikan kanggo debug mesin, lan nampa umpan balik pelanggan terus-terusan, sing ditampa kanthi apik.
"Tim sampeyan minangka sing paling profesional sing wis kita deleng sajrone 20 taun," salah sawijining klien muji.
Saben pelanggan banget proaktif.Nalika operator kita ora ing situs, Staff sawise-sales bakal teka kanggo wong lan ora mung nglatih wong, nanging uga marang kanggo njupuk cathetan, njupuk gambar lan menehi tangan kanggo tangan instruksi.
Aku dipindhah dening rasa tanggung jawab iki.
 
Mangkono uga, aku bungah banget nampa pangalembana kaya mangkono.Ora ana karyawan sing ora sukses, mung pimpinan sing ora kerja keras.
Kita pitados bilih sawise sinau pengalaman saka Pak Inamori Kazuo, liwat latihan terus-terusan, kita bisa mbangun tim kuwat lan luwih apik.
Aku ngenteni komentar sampeyan.

Wektu kirim: Nov-25-2021