Kawruh iku kekuwatan, teknologi sing apik banget kanggo nggawe masa depan

Sawijining afternoon minggu iki, telung rekrut anyar Staff sales bisnis kanggo tindakake sinau Pabrik Acceptance, ora ana telu wong anyar tau teka menyang kontak karo industri mesin, kesempatan kanggo sinau kanggo ngadhepi mesin, padha aktif lan njupuk inisiatif.Kanthi pitakonan ing pikiran lan informasi sing apik sing disiapake sadurunge, partai kita teka ing pabrik, lan dina iki kita mriksa lan nampa mesin lapisan.

Miturut sale dituduhake ing kontrak, wiwitan piranti kanggo ndeteksi lan ndeleng, wong anyar uga wis diamati katon saka njero mesin, ngerti prinsip operasi saka kabèh mesin lan fungsi.
1
2
3
4

Tips sinau:

1. Output maksimum lan minimal, carane ngetung output, lan kahanan apa bakal mengaruhi output.

2. Apa stasiun utama peralatan lan apa fungsi saben stasiun.

3. Apa bahan sing dibutuhake kanggo peralatan A sajrone produksi lan carane nambah bahan.

4. Apa jenis energi sing dibutuhake kanggo peralatan A sajrone produksi, lan ing ngendi kudu disambungake?

5. Mesin bantu apa sing dibutuhake nalika peralatan kasebut mlaku, lan kenapa mesin tambahan dibutuhake?

6. Apa kaluwihan saka peralatan lan carane introduce peralatan A.

7. Apa fungsi kontrol layar tutul/panel kontrol lan apa fungsi bisa disetel?

8. Bagean endi alat abrasif sing kudu diganti nalika ngganti produk, lan kepiye produk kasebut kudu diganti?

9. Aksesoris sing gampang rusak.

10. Yen customer makaryakke improperly, kang bagean gampang rusak.

11. Carane mriksa apa produk rampung qualified.

12. Mikir bab carane mbukak peralatan A yen sampeyan operator.

13. Endi jantung mesin iki (yen sampeyan ngrancang, ngendi titik inti).


Wektu kirim: Mar-18-2021