Rapat Laporan Tahunan Sub Sekolah Sheng Heshu Ruian

Tanggal 21 Desember 2021, Sekolah Rui'an bakal nindakake misi dadi perusahaan sing seneng ing saindenging Rui'an.Ing pungkasan Desember, 8 tugas kanggo perusahaan anyar sing mlebu sekolah bakal rampung.

Sawise petungan.Paling ora 32 pengusaha kudu inspirasi.Sawise rapat minggu kepungkur, kita mung duwe limang dina kanggo nyiapake.Sawise ngatur saben siswa sekolah ngundang limang pengusaha.

Divisi tenaga kerja:
Dhik Lin tanggung jawab kanggo ngundang Dhik Dong kanggo nuduhake.
Guru Zhang tanggung jawab kanggo papan, ppt, lan mini-program registrasi.
Pak Dong tanggung jawab kanggo kabar publisitas lan kabar banding (ping telu).
Pak Qian tanggung jawab kanggo proses lan hosting.
Pak Li lan Pak Kong tanggung jawab kanggo tata letak situs.
Pak Kong tanggung jawab kanggo menehi kabar marang siswa sekolah anyar supaya bisa ngomong.
Pak Quan tanggung jawab kanggo jadwal sakabèhé lan nuduhake.

微信图片_20211230172632 微信图片_20211230172626

Ing tanggal 21, gunggunge wong sing ana ing papan kasebut ngluwihi 50. Papan panggonane rame banget, lan kursine ora cukup.
Pamilik bisnis ing adegan bledosan keplok saka wektu kanggo wektu nalika nuduhake Sedulur Dong.
Sawetara perusahaan netesake luh nalika dipindhah.Ya, mung sing duwe bisnis sing ngerti rasa lara nalika mbukak bisnis.
Rapat rampung ing swasana kang anget.
Rapat laporan taunan pisanan Ruian School, diakoni ing situs menyang sekolah (durung ana statistik, 70 wong dijamin, bakal diitung).
Ing kegiatan altruistik iki, kita mirsani semangat Brother Lin narik pengusaha lan ora gelem mlebu sekolah, lan felt sing Brother Dong mabur bali menyang Wenzhou saka Shenyang, lan makarya tanpa kesel kanggo nuduhake Ruian School.Mikir Ketua Zhou, kanggo nggayuh tujuan taunan, ing pengaruh epidemi, konferensi taunan Wenzhou ora bisa dianakake.Aja nyerah utawa nampa kekalahan.Wiwit tujuan sing dhuwur diusulake, kabeh bakal bisa digayuh.Bubar saben kelompok, banjur nganakake rapat laporan tahunan kelompok kanggo jenenge dhewe.
Matur nuwun, kanggo sampeyan, kita wis sinau manawa operator wis sujud ing game lan duwe tembung sing kudu ditindakake.
Kita uga luwih mantep ing misi: nggawe perusahaan seneng ing saindenging Ruian!Nggawe upaya tanpa wates.

QQ图片20211229152745


Wektu kirim: Dec-29-2021