Pesta Ulang Tahun "Ngomongake Wewangian Buku".

Kemis kepungkur, kita nganakake pesta ulang tahun pungkasan taun "Ngomongake Ulama".Protagonis pesta ulang tahun iki kabeh bintang ulang tahun saka Juli nganti Desember.Merga kantor didekorasi ing rong panggonan, banjur ditundha nganti saiki., Nanging ora mengaruhi semangat saben wong.Ing wekdal punika kita kanthi ikhlas ngundang sedaya tiyang kangge melu.Kanthi cahya saka lintang ulang tahun, kita wis nyiapake sajian sing sugih lan ngrasakake pecahan buku sing apik banget sing dipilih kanthi teliti dening bintang ulang tahun kanggo kabeh wong.
Ing ngisor iki dhaptar "Dhiskusi Singkat Ulama" iki:
1. Jason————《Shan Hai Jing》
2. Angier-"Burn the Warehouse"
3. Billy-"Pendidikan Ngluwihi Keluarga Pribumi"
4. Leo - "Gajah Lungguh ing Lantai"
5. Porlain --- "Nanging Timur lan Kulon padha baris"
6. Iris - "Tiga Badan"