Game Fun Perusahaan Sejajar Pertama Kasil Dianakake

Musim dingin bakal teka, lan osmanthus sing wangi kanthi wangi!

Perusahaan kita netepi misi kanggo nggayuh karyawan, nggayuh pelanggan, lan rasa seneng materi lan spiritual kabeh karyawan.Kita wis nggawe panitia rasa seneng.Kanggo nambah rasa seneng karyawan, kita mriksa indeks kebahagiaan karyawan lan nganakake seminar pisanan babagan indeks kebahagiaan perusahaan.Ing rapat kasebut, pimpinan mutusake: ngleksanakake kegiatan kolektif kanggo karyawan saben waktu kanggo nambah indeks kebahagiaan saben wong.

Kegiatan sing dijadwalake ing kuartal kaping papat yaiku rapat olahraga.Liwat olahraga, kesehatan lan kesejahteraan karyawan saya apik.Tanggal 18 November, kita ngluncurake Game Persahabatan pisanan antarane Qizhen lan Teknologi Selaras.

Iki minangka rapat olahraga khusus.Supaya bisa nyedhaki karyawan, sadurunge game, kita ngganggu karyawan loro perusahaan dadi tim, melu kompetisi ing wangun tim, lan nyetel slogan ing pemilihan kapten ing grup.

DSC_5053DSC_5149DSC_5081

Tim pisanan - tim Qi ganda, tim kapindho - tim kamenangan umum, tim katelu - garis rambut nglawan tim aku, tim papat - tim sing menang, tim kaping lima - tim pasukan, tim enem - aliansi Qi Qi

Ing dina iki, kita kumpul ing ajang njero ruangan Qizhen.Kanthi panyuwunan apik saka pimpinan, rapat olahraga diwiwiti kanthi resmi.

Ing wayah esuk, kita ngatur latihan lan persiapan pra-pertandingan, lan ing wayah sore kita duwe game nyata.

Kompetisi iki kabeh kegiatan kelompok, ora ana proyek individu, selaras karo nilai-nilai: inisiatif, kemajuan, tanggung jawab, praktik, kolaborasi, kabeneran.Kita wis nyiapake enem proyek.

1. Lompat tali

Aturan: Kelompok sepuluh wong, wong loro tanggung jawab kanggo mbuwang tali, lan wolung wong mlumpat siji-siji miturut tim.Ing watesan wektu 90 detik, tim kanthi lompatan paling akeh menang.

2. Relay retracement

Aturan: Kelompok sepuluh, kanthi limang wong ing saben pungkasan.Sawise game diwiwiti, peserta pisanan tim bakal miwiti luwih dhisik, lan sawise ngrampungake tantangan skipping tali lan mlayu bali, baton bakal dikirim menyang kanca tim lawan, lan kanca tim bakal ngrampungake operasi sing padha kanthi mundur sawise relay. .Tim sing ngrampungake relay paling cepet menang.

3. tulung-tinulung ing prau

Aturan: Kelompok sepuluh, kanthi limang wong ing saben pungkasan.Sawise wiwitan game, limang wong ngadeg ing prop sing padha lan maju bebarengan.Nalika tekan arah ngelawan, dheweke bakal ngganti anggota tim sing isih ana ing arah ngelawan kanggo ngrampungake operasi sing padha.Tim sing tekan garis finish pisanan menang.

4. mlumpat hula hoop

Aturan: rombongan sepuluh wong, kirim kanca kanggo muter hula hoop, kanca-kanca liyane baris ing baris, kanca pisanan muter hula hoop, kanca-kanca liyane mlumpat hula hoop kanthi giliran, hula hoop ora mandheg. puteran Sustainable mlumpat.Tim sing paling akeh nglewati hula hoops menang.

5. prau garing

Aturan: Klompok sepuluh wong, sijine rong pipa 2-3m ing ngisor pundak lan pinggul, lan sepuluh wong pindhah miturut rute sing wis ditemtokake.Klompok sing paling cepet tekan garis finish menang.

6. benang jarum

Aturan: Klompok sepuluh wong, ngadeg ing baris nyekeli tangan, saben wong liwat hula hoop liwat awak, tangan lan tangan ora bisa dipisahake, lan tim karo wektu paling cendhak menang.

DSC_5167 DSC_5121DSC_5175Sajrone acara kasebut, tenaga medis wis diatur, panganan lan omben-omben kanggo kabeh wong, lan uga ana kanca-kanca sing nyathet kabeh proses acara kasebut.apik tenan!

Wong bisa cepet, nanging tim bisa adoh.Senajan sawetara kolega ora akrab banget karo saben liyane, liwat acara iki, kita rumiyin aran: Kita tim lan kita wis rampung kita paling apik kanggo ngurmati.Sanadyan kita ora pisanan ing pungkasan, kita ora ninggalake getun.Patemon minangka nasib, lan ngerti saben liyane minangka pakurmatan.

Tim sing menangake juara yaiku eselon pertama kita - tim ganda, lan juara kaping enem yaiku Aliansi eselon-Qiqi.Sugeng rawuh kalih tim ing nginggil amargi pikantuk hadiah khusus ingkang sampun kita siapaken, saha kabagyan ingkang saged makili pakurmatan saking kalih grup saking sedaya anggota tim.Ganjaran titik.

Ing dina sing beda iki, kita wis weruh kringet sing wis suwe ilang ing lapangan, kita wis nyekseni kerja keras sampeyan, lan kita rumangsa yen sampeyan sumunar kanggo kamulyan tim!Bahagia iku dudu njaluk, nanging menehi.Kebahagiaan dudu babagan wong sing diam-diam, nanging sentuhan saka sekelompok wong.

合照

Game kasebut rampung kanthi lengkap lan sukses.Sampai jumpa tahun ngarep!


Wektu kirim: Nov-22-2021