Kabar Perusahaan

  • “Talking About The Fragrance Of Books” Birthday Party

    Pesta Ulang Tahun "Ngomongake Wewangian Buku".

    Kemis kepungkur, kita nganakake pesta ulang tahun pungkasan taun "Ngomongake Ulama".Protagonis pesta ulang tahun iki kabeh bintang ulang tahun saka Juli nganti Desember.Merga kantor didekorasi ing rong panggonan, banjur ditundha nganti saiki., Nanging ora ...
    Waca liyane
  • Sheng Heshu Ruian Sub School Annual Report Meeting

    Rapat Laporan Tahunan Sub Sekolah Sheng Heshu Ruian

    Tanggal 21 Desember 2021, Sekolah Rui'an bakal nindakake misi dadi perusahaan sing seneng ing saindenging Rui'an.Ing pungkasan Desember, 8 tugas kanggo perusahaan anyar sing mlebu sekolah bakal rampung.Sawise petungan.Paling ora 32 pengusaha kudu inspirasi.Sawise rapat pungkasan kita ...
    Waca liyane
  • General Manager Practice Inamori Kazuo Philosophy

    Jenengku Quan Yue, pendiri Aligned Machinery.We are setya kanggo pangembangan, desain, Pabrik lan dodolan peralatan farmasi lan solusi total kanggo revolutionize tradisional lan nggawe masa depan cara anyar medicine.Perusahaan wis didegaké kanggo 16 taun, Akeh ...
    Waca liyane
  • Game Fun Perusahaan Sejajar Pertama Kasil Dianakake

    Musim dingin bakal teka, lan osmanthus sing wangi kanthi wangi!Perusahaan kita netepi misi kanggo nggayuh karyawan, nggayuh pelanggan, lan rasa seneng materi lan spiritual kabeh karyawan.Kita wis nggawe panitia rasa seneng.Kanggo nambah kebahagiaan em ...
    Waca liyane
  • Ngapikake Dhewe lan Ngajeni

    Kanthi nyinaoni konsep sawise-sales profesional sing didhukung dening Pak Quan, kita kudu mikir lan ngatasi masalah saka sudut pandang pelanggan, lan entuk "panrima", "kepuasan", "gerakan" lan "ngurmati".Bisnis 6 dina ...
    Waca liyane
  • Bangun Impian Bebarengan, Mitra Sehat

    Kanggo njamin kesehatan karyawan, nggawe lingkungan kerja lan urip sing apik lan ningkatake kesejahteraan karyawan, perusahaan Aligned kanthi iki nganakake pemeriksaan kesehatan taunan kanggo karyawan senior.Ing wayah esuk, penanggung jawab acara kasebut teka ing lokasi, lan karyawan ...
    Waca liyane
  • Pharmaconex 2021

    (H1.C34) ing Pharmaconex wiwit tanggal 3 - 5 Oktober 2021 ing Pusat Pameran Internasional Mesir.
    Waca liyane
  • "Persamaan Sukses"Sesi Pelatihan Outing Manajemen

    Ing esuk tanggal 24 September, pimpinan Aligned padha kumpul lan menyang Wenzhou, China kanggo melu rapat latihan tertutup telung dina.Tema pelatihan iki yaiku "Persamaan Sukses".Esuk-esuk para pimpinan nata barang-barange, kasil mriksani...
    Waca liyane
  • Pranyatan Solemn babagan Pelanggaran Perusahaan Individu

    Aligned Machinery Technology Co.Ltd minangka pemasok peralatan film lisan otomatis sing lengkap ing China.Perusahaan kita ngasilake lan adol mesin nggawe film, mesin slitting, lan mesin kemasan.Kita kantor pusat ing Zhejiang, China, kanthi kantor ing Shanghai, China, lan ...
    Waca liyane
  • “Haiqi Trip” Team’s Construction & Development Activities

    Kegiatan Konstruksi & Pengembangan Tim “Haiqi Trip”.

    Kanthi angin anget, kanca-kanca Zhejiang Aligned Technology Co., Ltd. wis siyap-siyap kanggo pesta khusus ing Pingyang.Rapat iki minangka kegiatan mbangun tim lan ekspansi rong dina - "Haiqi Trip", sing diatur kanthi tujuan "meningkatkan ...
    Waca liyane
  • 21 days habits persist activities perfect ending

    21 dina pakulinan tetep aktivitas sampurna pungkasan

    Kebiasaan 21 dina kanggo budidaya ketekunan wis resmi rampung.Urip iku dolanan dhewe.Mung sing wani ngalahake awake dhewe bisa duwe kesempatan kanggo ngluwihi piyambak lan menang final kamenangan!Sugeng juara kita Christine lan Cesca, kabeh iku n...
    Waca liyane
  • Knowledge is power, excellent technology to create the future

    Kawruh iku kekuwatan, teknologi sing apik banget kanggo nggawe masa depan

    Sawijining afternoon minggu iki, telu anyar rekrut Staff sales bisnis kanggo tindakake sinau Pabrik Acceptance, ora ana telu wong anyar tau teka menyang kontak karo industri mesin, kesempatan kanggo sinau kanggo ngadhepi mesin, lagi aktif lan njupuk inisiatif. ..
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2