Warta Industri

  • Ringkesan Saiki Film Tipis Lisan

    Akeh preparat pharmaceutical sing ditrapake ing bentuk tablet, granula, bubuk, lan cairan.Umumé, desain tablet ana ing wangun sing diwenehake marang pasien kanggo ngulu utawa ngunyah dosis obat sing tepat.Nanging, utamane pasien geriatrik lan bocah-bocah ngalami kesulitan ngunyah utawa ngulu soli ...
    Waca liyane
  • Mesin Pangisi Kapsul

    Apa Mesin Pangisi Kapsul?Mesin ngisi kapsul kanthi tepat ngisi unit kapsul kosong kanthi padhet utawa cairan.Proses enkapsulasi digunakake ing macem-macem industri, kayata farmasi, nutraceutical, lan liya-liyane.Pengisi kapsul bisa digunakake kanthi macem-macem barang padhet, kalebu ...
    Waca liyane
  • What role does CBD play in the field of pet products?

    Apa peran CBD ing lapangan produk pet?

    1. Apa CBD?CBD (yaiku cannabidiol) minangka komponen non-psikiatri utama ganja.CBD duwe macem-macem efek farmakologis, kalebu anti-kuatir, anti-psikotik, antiemetik lan anti-inflamasi.Miturut laporan sing dijupuk dening Web of Science, Scielo lan Medline lan multi ...
    Waca liyane
  • Metformin has new discoveries

    Metformin duwe panemuan anyar

    1. Dikarepake bisa nambah risiko gagal ginjel lan pati amarga penyakit ginjel.A sinau diterbitake ing t...
    Waca liyane
  • Tablet wet granulation process

    Proses granulasi basah tablet

    Tablet saiki minangka salah sawijining bentuk dosis sing paling akeh digunakake, kanthi output paling gedhe lan paling akeh digunakake.Proses granulasi basah tradisional isih dadi proses utama ing produksi obat-obatan.Wis proses produksi diwasa, kualitas partikel apik, productio dhuwur ...
    Waca liyane