ODF Strip Kantong Packing Machine

Katrangan singkat:

Mesin pembungkus kantong strip yaiku mesin kemasan farmasi sing utamane digunakake kanggo ngemas barang-barang cilik sing rata kayata film larut lisan, film tipis lisan lan bandage adesif.Bisa nawakake kantong farmasi kanthi sifat penghalang sing dhuwur kanggo nglindhungi produk saka kelembapan, cahya lan kontaminasi, uga fitur kinerja sealing sing entheng, gampang dibukak lan ditingkatake.Kajaba iku, gaya kantong bisa didesain.


Detail Produk

Tag produk

1-2-3-odf-strip-pouch-packing-machine_02
1-2-3-odf-strip-pouch-packing-machine_03
1-2-3-odf-strip-pouch-packing-machine_04

Spesifikasi Teknis

Maks.Kacepetan Motong (standar 45 × 70 × 0.1mm) Alu / Alu 5-40 kaping / min
Jembaré Film Packaging 200-260 mm
Jembar Web Film 100-140 mm
Daya Pemanasan (kanggo penyegelan panas) 1.5KW
Power Supply Telung fase limang kabel 380V 50 / 60HZ 5.8KW
Daya Motor 1.5KW
Volume Aliran Pompa Udara ≥0,40m3 / min
Bahan Kemasan Ketebalan Film Komposit penyegel panas (umum) 0,03-0,05 mm
Ukuran Mesin (L × W × H) 3500X1150X1900mm
Ukuran kemasan (L × W × H) 3680X1143X2170mm
Bobot Mesin 2400Kg

Bahan Kemasan sing ditrapake

Bahan kemasan roll Film komposit PET/Alu/PE (bisa diganti)
kekandelan 0,02-0,05 mm
Dhiameter jero gulungan 70-76 mm
Dhiameter njaba gulungan 250 mm

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk