Mesin Nggawe Film OZM

Katrangan singkat:

Mesin nggawe film tipis lisan biasane dirancang kanggo nggawe film sing disintegrasi kanthi lisan, film lisan sing cepet larut lan jalur penyegar ambegan.Utamane cocog kanggo kebersihan lisan lan industri panganan.

Fitur Film Oral

■ Dosis sing tepat;

■ Cepet dissolving, efek gedhe;

■ Gampang ditelan, wong tuwa lan bocah sing ramah;

■Ukuran cilik, gampang digawa;


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Teknis

Maks.Jembaré Film 360 mm
Gulung Jembar 400 mm
Kacepetan Produksi 0.02-1.5m/min (gumantung saka status lan materi sing nyata)
Diameter Unwinding ≤φ350mm
Dhiameter winding ≤φ350mm
Metode Pemanasan lan Pangatusan Tabung pemanas listrik stainless steel njaba kanggo pemanasan, penggemar sentrifugal kanggo sirkulasi udara panas
Kontrol suhu 30-100 ℃ ± 0,5 ℃
Reeling Edge ± 3,0 mm
Total Daya 16KW
ukuran 3070 × 1560 × 1900 mm

Aplikasi

Mesin ODF khusus nggawe bahan cair dadi film tipis.Bisa digunakake kanggo nggawe film lisan sing bisa larut kanthi cepet, film trans, lan jalur penyegar cangkeme, kanthi macem-macem aplikasi ing lapangan farmasi, industri panganan lan liya-liyane.

Fitur

Akurasi dosis dhuwur, cepet dissolving, release cepet, ora kangelan ngulu, dhuwur acceptance dening wong tuwa lan bocah-bocah, ukuran cilik trep kanggo nindakake.

Prinsip Kerja

Prinsip kerja mesin kasebut dilapisi kanthi merata lapisan bahan cair ing permukaan gulungan basa reel.Pelarut (kelembapan) kanthi cepet nguap lan garing liwat saluran pangatusan.Lan nduwurke tumpukan munggah sawise cooling (utawa gabungan karo materi liyane).Banjur, entuk produk pungkasan saka film (film komposit).

Kinerja & Fitur

Peralatan kasebut nggunakake kontrol kacepetan konversi frekuensi lan teknologi kontrol otomatis mesin, listrik, cahya lan gas, lan nggawe inovasi desain miturut standar "GMP" lan Standar Keamanan "UL" ing industri farmasi.Mesin Nggawe Film nduweni fungsi nggawe film, pangatusan udara lan fitur liyane.Kabeh parameter data diatur dening panel kontrol PLC.Model kasebut kanggo obat-obatan film tipis anyar kanggo perbaikan terus-terusan, inovasi lan riset lan pangembangan, kinerja lengkap menyang tingkat domestik sing unggul, teknologi kanggo ngisi kesenjangan, lan peralatan sing diimpor luwih praktis lan ekonomis.
Kontrol terpusat, konsol 1 klompok (nyetel antarmuka manungsa-mesin, kabeh operasi listrik lan setelan kabeh mesin ing layar tutul)

Konfigurasi peralatan

1. Unwinding unit
Rong unit (tipe stasiun tunggal): Kontrol ketegangan unwinding: kontrol semi-otomatis (Suzhou Lan ling: rem bubuk magnetik 2.5kgf, pengontrol ketegangan)
2. Unit lapisan
Siji unit (lapisan scraper koma)
3. Oven pangatusan
Siji set (oven pangatusan 2m, rong area termal)
4. Unit penggulungan
Satu unit (single station center winding)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk