Mesin Nggawe Film OZM

  • OZM Film Making Machine

    Mesin Nggawe Film OZM

    Mesin nggawe film tipis lisan biasane dirancang kanggo nggawe film sing disintegrasi kanthi lisan, film lisan sing cepet larut lan jalur penyegar ambegan.Utamane cocog kanggo kebersihan lisan lan industri panganan.

    Fitur Film Oral

    ■ Dosis sing tepat;

    ■ Cepet dissolving, efek gedhe;

    ■ Gampang ditelan, wong tuwa lan bocah sing ramah;

    ■Ukuran cilik, gampang digawa;