Mesin Pembuat Film Tipis OZM

Katrangan singkat:

Akurasi dosis sing dhuwur, cepet larut, cepet diluncurake, ora angel ngulu, ditampa kanthi dhuwur dening wong tuwa lan bocah-bocah, ukuran cilik sing trep kanggo digawa.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

Akurasi dosis sing dhuwur, cepet larut, cepet diluncurake, ora angel ngulu, ditampa kanthi dhuwur dening wong tuwa lan bocah-bocah, ukuran cilik sing trep kanggo digawa.

Prinsip Kerja

Ing asas apa mesin wis roto-roto ditutupi lapisan saka materi Cairan ing lumahing rol basa rol.Pelarut (kelembapan) kanthi cepet nguap lan garing liwat saluran pangatusan.Lan nduwurke tumpukan munggah sawise cooling (utawa gabungan karo materi liyane).Banjur, entuk produk pungkasan saka film (film komposit).

Parameter teknis

Proyek

Paramèter

jembaré produksi maksimum

360 mm

Gulung Jembar

400 mm

Kacepetan

0.1-1.5m/min (Gumantung saka formula lan proses produk)

Diameter Unwinding

≤Φ350mm

Dhiameter winding

≤Φ350mm

Cara panas & garing

Pemanasan dening pemanas stainless-steel eksternal, sirkulasi udara panas ing penggemar sentrifugal

Kontrol suhu

30-80°C±2°C

Ujung reeling

± 3,0 mm

Power Supply

16Kw

Dimensi sakabèhé

2980 * 1540 * 1900 mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita