Peralatan Kemasan Farmasi

  • Bottle Unscrambler, GLP Series

    Botol Unscrambler, GLP Series

    Unscrambler botol kacepetan dhuwur seri GLP minangka mesin unscrambling botol sing efektif digunakake ing garis ngisi botol plastik.Kanthi kapasitas pakan botol kanthi kacepetan dhuwur, unscrambler botol iki cocog kanggo macem-macem jalur produksi lan garis kemasan kanthi kacepetan dhuwur.Uga bisa ngemot botol menyang rong garis ngisi botol kanthi bebarengan liwat rong conveyor sing kapisah.

    Mesin unscrambling botol ngidini ngganti botol kanthi ukuran sing beda-beda mung kanthi ngganti turntable loading lan nyetel jalur pakan botol.

    Botol unscramble dilengkapi wadhah sing bisa nyimpen luwih saka 3.000 botol plastik Φ40 × 75 60ml.Sistem ngangkat kasedhiya kanggo nyedhiyakake wadhah nganggo botol miturut jumlah botol ing njero wadhah.Lan sensor fotoelektrik ndeteksi panyimpenan botol supaya sistem ngangkat bisa diwiwiti kanthi otomatis utawa mandheg saben jumlah sing ditemtokake.

  • Tablet Counter

    Tablet Counter

    Counter tablet kita apik kanggo ngitung lan ngisi tablet, kapsul, pil, gelcaps, softgels lan produk dosis padhet sing digunakake ing industri farmasi, nutraceutical, pestisida, kimia lan liyane.Mesin ngitung tablet iki bisa digunakake kanthi mandiri utawa ditrapake bebarengan karo peralatan liyane kanggo nggawe garis botol tablet sing lengkap.

    Counter tablet elektronik utamane kalebu awak mesin, sistem feed geter, unit counting sensor fotoelektrik, silinder pneumatik & sistem katup solenoid, panel kontrol, sabuk konveyor lan sistem pendeteksi sensor fotoelektrik.Proses pancacahan kacepetan dhuwur rampung dikontrol PLC, njamin akurasi pancacahan sing dhuwur.

    Bagean saka counter tablet kayata hopper akeh, papan pangiriman materi lan saluran pancacahan bisa gampang dibongkar tanpa nggunakake alat kanggo ngresiki luwih cepet.

    Sensor fotoelektrik dilengkapi sistem pendeteksi kanggo ngrasakake lan ngetung tablet, mula bisa ngasilake asil pancacahan sing akurat.Dhuwur ngisi bisa diatur adaptasi karo macem-macem dhuwur wadhah kanthi mung menet tombol ngangkat ing panel kontrol, menehi operasi sing gampang lan cepet.

  • In-Line Capper, SGP Series

    In-Line Capper, SGP Series

    Capper in-line kita cocog kanggo nempatake lan ngencengi tutup saka macem-macem wadah kayata botol bunder, botol warata lan botol kothak.Mesin capping botol iki akeh digunakake ing farmasi, nutraceutical, bahan pangan, pestisida, kimia lan industri liyane.

    SGP seri in-line capper utamane kasusun saka telung bagean, yaiku mekanisme penempatan tutup, struktur capping utama (mekanisme pakan botol lan tutup), lan sabuk conveyor.Kajaba iku, sistem pamriksa tutup lan penolakan opsional kanggo mbusak produk sing rusak (sistem kasebut ora cocog kanggo wadhah sing rapuh)

     

  • Automatic Blister Packaging Machine

    Mesin Packaging Blister Otomatis

    Mesin kemasan blister otomatis dibangun kanggo kemasan ALU / PVC lan ALU / ALU saka macem-macem produk farmasi lan panganan, kayata tablet, kapsul, pelet, permen, uga obyek industri liyane.

  • Aseptic Filling and Closing Machine (for Eye-drop), YHG-100 Series

    Mesin Pangisi lan Panutup Aseptik (kanggo Tetes Mata), Seri YHG-100

    Mesin ngisi lan nutup aseptik seri YHG-100 dibangun khusus kanggo ngisi, stoppering lan tutup botol semprotan mripat lan irung.

  • ALF-3 Aseptic Filling and Closing Machine (for Vial)

    Mesin Pangisi lan Panutup Aseptik ALF-3 (kanggo Vial)

    Mesin ngisi lan nutup aseptik dirancang kanggo ngisi lan nutup bokor ing kaca, plastik utawa logam, cocog kanggo produk cair, semisolid, lan bubuk ing wilayah sing resik utawa kamar sing resik.

    Fitur

    ■ Proses ngisi, stoppering lan capping kanthi otomatis kanthi otomatis liwat sistem mekanik, pneumatik lan listrik;

    ■Fungsi safety saka "Ora Botol - Ora Isi" lan "Ora Stopper - Ora Cap", kasalahan operasi wis nyilikake;

    ■Torsi screw-capping bisa dipilih;

    ■ Isi tanpa netes, akurasi ngisi dhuwur;

    ■ Gampang kanggo operate, kinerja stabil lan safety dipercaya;

  • Liquid Filling and Capping Machine

    Mesin Pangisi Cairan lan Capping

    Mesin pangisi cair lan capping seri ALFC dirancang khusus kanggo kemasan produk cair kanthi viskositas beda kanggo aplikasi farmasi lan kesehatan, kayata cairan lisan, sirup, suplemen, lsp.

  • Automatic Cartoning Machine

    Mesin Karton Otomatis

    mesin cartoning otomatis becik kanggo packaging produk kaya ngemas blister, gendul, vials, ngemas bantal, etc. Iku saged otomatis ngleksanakake pangolahan produk pharmaceutical utawa dipakani item liyane, paket leaflets lempitan lan dipakani, karton erecting lan dipakani, lempitan selipan leaflet, printing nomer kumpulan lan tutup tutup karton.Karton otomatis iki dibangun kanthi awak stainless steel lan kaca organik transparan sing ngidini operator bisa ngawasi proses kerja nalika nyedhiyakake operasi sing aman, disertifikasi sesuai karo syarat standar GMP.Kajaba iku, mesin cartoning nduweni fitur safety kanggo proteksi kakehan lan fungsi mandeg darurat kanggo njamin safety operator.Antarmuka HMI nggampangake operasi cartoning.

  • Cartoning Machine for Pharmaceutical Products

    Mesin Kartoning kanggo Produk Farmasi

    Kartoner kacepetan dhuwur iki minangka mesin karton horisontal sing cocog kanggo nangani bungkus blister, botol, selang, sabun, bokor, kertu dolanan lan produk liyane ing farmasi, panganan, industri kimia saben dina.Mesin cartoning ditondoi kanthi operasi sing stabil, kacepetan dhuwur lan sawetara penyesuaian sing amba.

  • Labeling Machine (for Round Bottle), TAPM-A Series

    Mesin Labeling (kanggo Botol Bunder), Seri TAPM-A

    Mesin label botol iki biasane dirancang kanggo ngetrapake label adesif ing macem-macem botol bunder.

    Fitur

    ■Mekanisme roda sinkron diadopsi kanggo regulasi kacepetan stepless, jarak botol bisa gampang disetel miturut kabutuhan tartamtu;

    ■ Interval antarane label bisa diatur, cocok kanggo label kanthi ukuran sing beda-beda;

    ■ Mesin Coding bisa dikonfigurasi kaya sing dikarepake;

  • Blister Packaging Machine

    Mesin Packaging Blister

    Mesin kemasan blister cocog kanggo produk farmasi, panganan lan perawatan kesehatan.Iki dirancang lan diprodhuksi sesuai karo syarat standar GMP, lan ditampilake kanthi gampang operasi, multi-fungsi lan output dhuwur.