Produk

  • NJP Series Automatic Capsule Filling Machine

    Mesin Pangisi Kapsul Otomatis Seri NJP

    Mesin ngisi kapsul otomatis Seri NJP nambah operasi puteran intermiten, ngisi dosis jinis piring rif1ce, desain sing tepat lan kompak, mlaku stabil lan dipercaya.Bisa kanthi otomatis ngrampungake sowing, misahake, ngisi, nolak, kapsul Ick lan produk rampung sing diekspor lan macem-macem proses Ditutup kanthi turntable sepuluh stasiun, modul kasebut dirancang ing baris siji saka 9 bolongan.Iku piranti cerdas kanggo produksi kapsul hard ing pharmaceutical lan industri pangan,

  • NJP-260 Automatic Liquid Capsule Filling Machine

    Mesin Pengisi Kapsul Cairan Otomatis NJP-260

    Pharmaceutical, medicine, lan kimia (wêdakakêna, Pelet, granule, pil), uga bisa digunakake kanggo ngisi vitamin, pangan lan kewan tamba, etc.

  • CGN-208D Semi-Automatic Capsule Filling Machine

    Mesin Pangisi Kapsul Semi-Otomatis CGN-208D

    Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan granular ing industri farmasi lan panganan kesehatan.

  • LFP-150A Series Capsule Polishing Machine

    Mesin Polishing Kapsul Seri LFP-150A

    Mesin polishing kapsul seri LFP-150A nduweni fungsi dual polishing kapsul lan ngangkat.Pintu mlebu mesin bisa disambungake menyang jinis mesin ngisi kapsul.Stopkontak bisa disambungake karo piranti ngurutake kapsul lan mesin inspeksi logam.Nyadari mode produksi terus polishing, ngangkat, ngurutake lan testing.Mesin kasebut nggunakake sawetara teknologi anyar lan konsep desain manungsa.

  • JFP-110A Series Vertical Capsule Polisher

    JFP-110A Series Vertikal Kapsul Polisher

    Model JFP-110A kapsul polisher karo fungsi sorter uga.Iki nduweni fungsi ora mung polishing kanggo kapsul lan tablet nanging uga ngilangi listrik statis.Uga bisa kanthi otomatis nolak kapsul bobot kurang;Piece ngeculke lan pecahan saka kapsul.

  • ALTF Tube Filling And Sealing Machine

    Mesin Pengisi Tube ALTF lan Mesin Pengedap

    Pakan tabung lan ngumbah tabung, identifikasi tandha, ngisi, sealing hawa panas, trimming codeprinting lan ngeculake tabung sing ditindakake kanthi sistem kontrol otomatis. Ngumbah tabung lan dipakani ditindakake kanthi pneumatik, akurat lan dipercaya.

  • ALY Series Auto Eyedrop Filling Monobloc

    ALY Series Auto Eyedrop Isi Monobloc

    Mesin kasebut minangka peralatan ngisi cairan otomatis sing digabungake karo ngisi, masang plug lan ngaco tutup ing siji unit.-Pakan botol menyang unscrambler botol, lan muter lan output menyang mesin ngisi.

  • ALFC Series Auto Liquid Filling And Capping Monobloc

    Isi Cairan Otomatis Alfc Series lan Capping Monobloc

    Mesin Isi lan Capping Otomatis kanggo aplikasi ngisi Cairan entheng lan capping kanggo botol plastik utawa kaca.Mesin kasebut kalebu conveyor, pompa piston volumetrik SS316L, muncung ngisi ndhuwur-ngisor, tangki buffer cair, roda indeks botol, sistem capping.Botol loading / unloading liwat loading / unloading turntable (alternatif Ø620mm utawa Ø900mm), utawa langsung saka baris produksi.

  • ALC Series Automatic Capping Machine

    Mesin Capping Otomatis Seri ALC

    Mesin capping chuck otomatis ALC kanggo aplikasi tutup botol plastik / kaca.Mesin kasebut kalebu conveyor, roda indeks botol, tutup unscrambler, tutup chute & placer, screwing capper.Botol loading / unloading liwat conveyor kanthi manual, utawa otomatis langsung saka baris produksi.Iki dirancang lan digawe miturut peraturan GMP.

  • ALT-A Auto Labeling Machine

    Mesin Label Otomatis ALT-A

    Mesin label kanggo botol bunder iki minangka salah sawijining produk perusahaan sing dianyari.Wis struktur prasaja lan cukup, kang gampang kanggo operate.Kapasitas produksi kudu diatur kanthi bertahap miturut macem-macem ukuran lan karakteristik botol lan kertas label.Bisa ditrapake ing macem-macem botol kanggo panganan, obat-obatan lan kosmetik, lsp. Apa label siji utawa kaping pindho sisi, label adesif transparan utawa nontransparan kanggo botol cilik lan botol warata utawa wadhah liyane mesthi bakal marem para pelanggan.

  • DPH Series Roller Type High Speed Blister Packing Machine

    DPH Series Roller Type High Speed ​​Blister Packing Machine

    DPH Roller Type High-Speed ​​Blister Packing Machine kanthi kinerja canggih, operasi prasaja, output dhuwur minangka peralatan sing paling anyar ing perusahaan kita.Iki minangka peralatan pengepakan sing paling apik kanggo tanduran farmasi ukuran gedhe lan medium, pabrik perawatan kesehatan lan industri panganan.Luwih cepet lan luwih produktif tinimbang mesin pengepakan blister jinis datar.Iku adopts ora sampah sisih punching, bisa nyimpen luwih saka $50,000 / bahan taun.

  • DPP-260 Automatic Flat Blister packing Machine

    DPP-260 Otomatis Flat Blister packing Machine

    Mesin pengepakan Blister Otomatis DPP-260 minangka peralatan canggih sing dirancang ing perbaikan sing dianyari.Ngadopsi teknologi integral sing nggunakake inverter frekuensi kanggo kontrol kacepetan lan mekanisme, listrik, cahya, lan hawa menyang mesin.Desaine selaras karo standar GMP lan njupuk timbal ing lapangan blister packer.Nampilake fungsi canggih, operasi prasaja, output dhuwur, lan mesin minangka peralatan pengepakan sing cocog kanggo perusahaan farmasi ukuran gedhe lan medium, panganan kesehatan, lan tanduran panganan.