Pangolahan bahan mentah

  • FL Series Fluid Bed Dryer

    FL Series Fluid Bed Dryer

    FL seri adi amben dryer iku becik kanggo pangatusan banyu-ngemot barang padhet, kang digunakake digunakake ing pharmaceutical, kimia, foodstuff lan industri care kesehatan.

  • DPL Series Multi-Functional Fluid Bed Processor

    DPL Series Multi-Fungsi Fluid Bed Prosesor

    Mesin kasebut dilengkapi sistem semprotan ndhuwur, ngisor, lan sisih, sing bisa mujudake fungsi kayata pangatusan, granulasi, lapisan, lan pelletizing.Mesin iki minangka salah sawijining peralatan proses utama ing proses produksi preparat padhet ing industri farmasi.Utamane dilengkapi lembaga riset ilmiah lan laboratorium perusahaan farmasi utama lan perguruan tinggi medis, lan digunakake kanggo formulasi produk lan proses resep ing industri farmasi, kimia, lan panganan.Eksperimen produksi uji coba riset lan pangembangan.

  • RXH Series Hot Air Cycle Oven

    RXH Series Hot Air Cycle Oven

    Kang digunakake digunakake ing dadi panas lan dehumidifying bahan mentahan lan produksi pharmaceutics, kimia, foodstuff, industri entheng lan industri abot etc.

  • BG-E Series Coating Machine

    Mesin Coating Seri BG-E

    Mesin iki digunakake kanggo nutupi macem-macem tablet, pil lan permen karo film organik, film larut banyu lan film gula lan sapiturute. dfficiency dhuwur, konsumsi energi kurang lan area lantai cilik, etc.

  • HLSG Series High Shear Mixing Granulator

    HLSG Series High Shear Mixing Granulator

    Mesin iki ditrapake kanggo campuran daya, granulasi lan pengikat ing bidang farmasi, kimia lan panganan.

  • HD Series Multi-Directional Motion Mixer

    HD Series Multi-Directional Motion Mixer

    Iki digunakake kanthi akeh ing campuran bahan bubuk garing ing industri farmasi, kimia, panganan lan liyane.Uga bisa nyampur sawetara jinis bahan kanthi gravitasi spesifik lan ukuran partikel sing beda-beda kanthi cepet lan merata, kanthi keseragaman campuran nganti 99%.

  • YK Series Swing Type Granulator

    YK Series Swing Tipe Granulator

    Mesin iki digunakake digunakake ing pharmaceutics, industri kimia, foodstuffs etc. Bisa nggawe bahan bubuk uga dadi granule, lan uga bisa nggiling bahan garing shaped pemblokiran.

  • WF-B Series Dust Collecting Crushing Set

    WF-B Series Debu Nglumpukake Crushing Set

    Mesin kasebut cocog kanggo industri kimia, farmasi, panganan lan liyane, ngremukake lan bledug minangka salah sawijining peralatan penggilingan.

  • WF-C Series Crushing Set

    WF-C Series Crushing Set

    Mesin kasebut cocog kanggo ngremukake bahan ing industri kimia, farmasi lan panganan.

  • ZS Series High Efficient Screening Machine

    Mesin Screening Efisiensi Tinggi Seri ZS

    Digunakake digunakake ing pharmaceutical, kimia, pangan lan industri liyane kanggo klasifikasi ukuran materi wêdakakêna garing.

  • HTD Series Column Hopper Mixer

    HTD Series Column Hopper Mixer

    Mesin kasebut nduweni fungsi ngangkat, nyampur, lan ngedhunake otomatis.Dilengkapi siji mixer hopper lan macem-macem hoppers nyawiji saka specifications beda, iku bisa nyukupi syarat nyawiji saka macem-macem varieties lan kumpulan beda.Iku peralatan becik kanggo total nyawiji ing pabrik pharmaceutical.Ing wektu sing padha, akeh digunakake ing farmasi, kimia, panganan lan industri liyane.

  • HZD Series Automatic Lifting Hopper Mixer

    HZD Series Otomatis Ngangkat Hopper Mixer

    Mesin bisa kanthi otomatis ngrampungake kabeh tumindak kayata ngangkat, clamping, nyampur, lan ngedhunake.Dilengkapi karo mixer hopper ngangkat otomatis lan macem-macem hoppers nyawiji saka specifications beda, iku bisa nyukupi syarat nyawiji saka jumlah gedhe lan macem-macem varieties.Iku peralatan becik kanggo total nyawiji ing pabrik pharmaceutical.Ing wektu sing padha, akeh digunakake ing farmasi, kimia, panganan lan industri liyane

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2