Pangolahan bahan mentah

  • HGD Series Square-Cone Mixer

    HGD Series Square-Cone Mixer

    mesin iki utamané dipigunakaké kanggo nyawiji granule karo granule, granule karo wêdakakêna, wêdakakêna karo wêdakakêna lan bahan liyane ing produksi preparation ngalangi saka industri pharmaceutical.Wis kaluwihan saka kumpulan gedhe, pasukan dipercaya, operasi stabil lan ing.Iku peralatan becik kanggo pabrik tamba kanggo nyampur.Ing wektu sing padha ing pharmaceutical, kimia, pangan lan industri digunakake digunakake.