Mesin Pangisi Tablet Botol Lurus

Katrangan singkat:

Mesin pangisi tablet botol Lurus kanthi otomatis nyadari integrasi elektromekanik.Unscramble botol otomatis, tablet push, unscramble tutup lan penet tutup.Tingkat otomatisasi minangka sing pertama ing China.Mesin kasebut nggunakake kontrol layar tutul, gampang dioperasi lan gampang dijaga.


Detail Produk

Tag produk

Straight-Bottle Tablet Filling Machin7
202103191516561630
202103191516483253
202103191516520717

Deskripsi Produk

Mesin pangisi tablet botol Lurus kanthi otomatis nyadari integrasi elektromekanik.Unscramble botol otomatis, tablet push, unscramble tutup lan penet tutup.Tingkat otomatisasi minangka sing pertama ing China.Mesin kasebut nggunakake kontrol layar tutul, gampang dioperasi lan gampang dijaga.

Parameter teknis

Kapasitas

60-80 bpm

Akurasi Ngitung

≥99%

Botol Applied

Botol Tube

Tekan Cover Rate

≥99%

Jinis ngetang

Terus-terusan

Daya Motor Utama

1.5KW

Ukuran Umum (L × W × H)

2900 * 1100 * 1600 mm

Bobot

500Kg

Pambuka Brief

Mesin Pembotolan Tablet kanggo botol bobbin ditrapake kanggo pengepakan tablet sing luwih gedhe lan luwih tipis sing disusun kanthi teratur menyang botol / tabung bobbin ing baris siji kanthi cara tumpang tindih.Piranti kasebut nggunakake PLC kanggo kontrol terpusat.Diverifikasi ing deteksi serat lan fotoelektrik lan jinis deteksi liyane supaya nduweni kinerja sing mantep lan operasi otomatis sing andal.Bisa kanthi otomatis menehi weker lan mateni yen ora ana tablet, botol utawa tutup.Bagean ing kontak karo tablet digawe saka stainless steel 316 unggul, sing bisa mbutuhake GMP.

Komposisi lan Fungsi

1, Sistem Kedher Cap: Ngunggah tutup menyang hopper kanthi manual, kanthi otomatis ngatur tutup kanggo rak kanggo plugging kanthi sistem geter.
2. Sistem pakan tablet: Lebokake Tablet menyang hopper kanthi manual, kedher lan ngirim tablet menyang saluran kanthi otomatis kanggo persiapan pengepakan.
3, Unit pakan tabung: Sijine tabung menyang hopper kanthi manual, sistem goyang bakal ngirim tabung menyang rak kanthi otomatis.Arah tabung kudu dipriksa kanthi manual sadurunge dilebokake ing hopper
4, Cap Pushing unit: Nalika tabung njaluk tablet, tutup sistem pushing bakal push tutup lan nutup tabung kanthi otomatis, ora tablet ora capping, ora tabung ora capping.
5, Bagian Kontrol Elektronik: Mesin iki dikontrol dening PLC, silinder lan motor stepper kanthi sistem weker multi-fungsi otomatis.

Bahan Utama

Piring mesin lan pigura nganggo cat baja lan lapisan untu kang atos, tutup platform 304, liyane nggunakake sandblasting aluminium alloy, 304 stainless steel, lan kabeh tutul materi karo tablet bakal nganggo SUS316L.

Prosesi Perasi

Sijine Tablet menyang hopper kanthi manual - Tablet ngetik bagean tablet screening - Ngatur tablet kanthi otomatis menyang orbit - Ketik posisi loading kanthi otomatis.
Lebokake botol kanthi manual siji arah menyang ember botol - Pakan botol otomatis kanggo ngisi posisi.Ngunggah tutup menyang hopper kanthi manual - Tutup kanthi otomatis-Nglebokake posisi kelenjar.
Mesin kanthi otomatis ngrampungake tablet ngisi menyang botol, lan kelenjar.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita