Tablet Counter

Katrangan singkat:

Counter tablet kita apik kanggo ngitung lan ngisi tablet, kapsul, pil, gelcaps, softgels lan produk dosis padhet sing digunakake ing industri farmasi, nutraceutical, pestisida, kimia lan liyane.Mesin ngitung tablet iki bisa digunakake kanthi mandiri utawa ditrapake bebarengan karo peralatan liyane kanggo nggawe garis botol tablet sing lengkap.

Counter tablet elektronik utamane kalebu awak mesin, sistem feed geter, unit counting sensor fotoelektrik, silinder pneumatik & sistem katup solenoid, panel kontrol, sabuk konveyor lan sistem pendeteksi sensor fotoelektrik.Proses pancacahan kacepetan dhuwur rampung dikontrol PLC, njamin akurasi pancacahan sing dhuwur.

Bagean saka counter tablet kayata hopper akeh, papan pangiriman materi lan saluran pancacahan bisa gampang dibongkar tanpa nggunakake alat kanggo ngresiki luwih cepet.

Sensor fotoelektrik dilengkapi sistem pendeteksi kanggo ngrasakake lan ngetung tablet, mula bisa ngasilake asil pancacahan sing akurat.Dhuwur ngisi bisa diatur adaptasi karo macem-macem dhuwur wadhah kanthi mung menet tombol ngangkat ing panel kontrol, menehi operasi sing gampang lan cepet.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Teknis

Model SL12 SL16 SL24 SL32
Jumlah Saluran Ngitung 12 16 24 32
Output (tablet / jam) 50000-260000 60000-350000 80000-500000 100000-600000
Ngitung Range 15-9999 tablet
Diameter botol Φ25-Φ75 mm
Dhuwur botol "240mm kab
Kapasitas Hopper 40L 40L*2
Power Supply 3P 380V 60HZ
Total Daya 2.2KW 2,5KW 4.0KW 4,5KW
Ukuran (L * W * H) (mm) 1200*1950*1800 1300*19500*1800 1600*1950*1800 4000*2250*1850

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita