Bagean tablet

  • TF-120 Automatic Straight Tube Tablet Bottling Machine

    TF-120 Mesin Botol Tablet Tabung Lurus Otomatis

    Peralatan kasebut nduweni output dhuwur, kinerja stabil lan operasi kanthi otomatis.Yen ora ana tablet, ora ana botol, ora ana tutup, lsp, bakal kanthi otomatis weker lan mandheg.Iki minangka peralatan sing paling cocog kanggo kemasan tablet effervescent ing pabrik farmasi, pabrik produk perawatan kesehatan, pabrik panganan lan kemasan sing padha.

  • TF-120 Automatic Straight Tube Tablet Bottling Machine

    TF-120 Mesin Botol Tablet Tabung Lurus Otomatis

    Peralatan kasebut nduweni output dhuwur, kinerja stabil lan operasi kanthi otomatis.Yen ora ana tablet, ora ana botol, ora ana tutup, lsp, bakal kanthi otomatis weker lan mandheg.Iki minangka peralatan sing paling cocog kanggo kemasan tablet effervescent ing pabrik farmasi, pabrik produk perawatan kesehatan, pabrik panganan lan kemasan sing padha.

  • GZPK Series Automatic High-Speed Rotary Tablet Press

    GZPK Series Otomatis Dhuwur-Speed ​​Rotary Tablet Press

    Komponen utama kabinet kontrol listrik yaiku komponen sing diimpor saka luar negeri, PLC nganggo produk Siemens asli, lan antarmuka manungsa-mesin nganggo layar tutul warna seri Taisiemens 10-inch.

  • Model TF-80 Automatic Effervescent Tablet Tube Filling & Capping Machine

    Model TF-80 Otomatis Effervescent Tablet Tube Isi & Mesin Capping

    TF-80 otomatis ngisi tabung tablet effervescent & mesin capping nggabungake produksi kacepetan kanthi kontrol proses sing optimal lan kualitas premium.Utamane nindakake unscramble botol otomatis, ngitung lan ngisi otomatis, capping otomatis lan fungsi liyane kanggo bentuk tabung.Requirements kanggo produksi bebas polusi.Peralatan iki akeh digunakake ing panganan, farmasi, kimia lan industri liyane lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan.Mesin TF-80 minangka solusi sing cocog kanggo batch gedhe lan produk blockbuster.

  • ZP Series Rotary Tablet Press

    ZP Series Rotary Tablet Press

    Aplikasi utama: Mesin kasebut minangka mesin penet potongan kanthi otomatis puteran kanthi otomatis sing bisa nggawe gandum ditekan dadi potongan bunder, dadi karakter sing diukir, bentuk khusus lan resep potongan warna kaping pindho.Utamane digunakake ing manufaktur resep potongan kanggo perusahaan industri farmasi kayata industri kimia, panganan, elektronik.(Wigati: nalika nggawe potongan warna kaping pindho, mung kudu ngganti komponen lan nambahake apparatus nyerep bubuk sing nyuda biaya lan ngunggahake bathi.)

  • SZS230 Uphill Deduster

    SZS230 Uphill Deduster

    Model SZS230 Uphill Deduster uga nggunakake akeh desain anyar, kanggo ngidini lan njamin produksi sing luwih apik lan luwih aman, Uphill Deduster iki bisa tumindak minangka mesin elevating lan dedusting, sing nggawe kombinasi biasa karo mesin kompres tablet lan deteksi logam liyane. mesin, lan uga ditrapake banget ing bidang farmasi, teknik kimia, elektronik, lan panganan.

  • CBD Tablet Product Introduction
  • Straight-Bottle Tablet Filling Machine

    Mesin Pangisi Tablet Botol Lurus

    Mesin pangisi tablet botol Lurus kanthi otomatis nyadari integrasi elektromekanik.Unscramble botol otomatis, tablet push, unscramble tutup lan penet tutup.Tingkat otomatisasi minangka sing pertama ing China.Mesin kasebut nggunakake kontrol layar tutul, gampang dioperasi lan gampang dijaga.

  • ZWS137 High Speed Tablet Deduster

    ZWS137 Dhuwur Speed ​​Tablet Deduster

    ZWS137 mesin screening kacepetan dhuwur ditrapake prinsip reresik online teken, aman wêdakakêna centrifugal lan roller pinggiran mecah kanggo mbusak wêdakakêna lan burrs pinggiran ditempelake ing lumahing wafer, supaya minangka kanggo nggawe lumahing wafer resik lan sudhut neat.The kothak layar punika rampung terisolasi saka kothak daya, karo struktur unloading cepet, trep kanggo Déwan, disassembly lan reresik; Bagéan ing kontak karo obatan digawe saka stainless steel, kang nyukupi syarat GMP kanggo peralatan pharmaceutical.

  • ZPW Series Rotary Tablet Press

    ZPW Series Rotary Tablet Press

    Mesin kasebut minangka Mesin Press Rotary Kacepetan Tinggi paling anyar ing industri saiki, sing adhedhasar pangembangan lan inovasi ing papan lan teknis ing omah dening pabrik kita;karo ing kacepetan dhuwur lan digunakake digunakake kanggo varioua normal utawa abnormity tablet mencet;iku populer ing Pharmaceutical, Kimia, Foodstuff, Plastic Electronic indutsties.