WF-C Series Crushing Set

Katrangan singkat:

Mesin kasebut cocog kanggo ngremukake bahan ing industri kimia, farmasi lan panganan.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Kamar crushing bisa nggunakake turbin, agul-agul, palu lan struktur crushing liyane.Struktur kasebut nggunakake discharge garis lurus kanggo nyuda volume produksi cilik lan suhu dhuwur sing disebabake dening resistensi angin.Mesin kasebut nduweni piranti discharge buffer lan pamisahan bahan lan tekanan udara kanthi otomatis.Mesin iki minangka peralatan crushing sing cocog kanggo generasi anyar kanthi output dhuwur.

Parameter teknis

Model WF-15C WF-30C WF-60C WF-80C
Kapasitas (kg/h) 10-200 30-800 50-1200 100-1500
Ukuran Bahan (mm) <10 <15 <15 <15
Ukuran produk (mesh) 80-320 80-320 80-300 80-300
Total Daya (kw) 14.3 38.85 69.6 87.6
Revolusi Utama (r/min) -6000 -3800 -2800 -2500
Ukuran Umum (L * W * H) (mm) 4200*1200*2700 6640*1300*3960 7500*2300*4530 9000*2300*4530
Bobot (kg) 850 1500 3200 3700

Tujuan Utama

Mesin iki cocog kanggo ngremukake bahan ing industri kimia, farmasi, panganan lan liyane.

Fitur Utama

Mesin kasebut nduweni struktur sing prasaja, kaku lan daya tahan, operasi stabil, efek remuk sing apik, disassembly lan perakitan sing trep, pangopènan, lan tahan karat.
1. Kehalusan dhuwur lan daya adaptasi sing kuat kanggo bahan.Amarga jinis mesin iki nganggo cara penggilingan sing unik, utamane bahan fibrous, kateguhan dhuwur lan bahan kekerasan dhuwur sing angel diremehake, mula bisa entuk asil sing apik.Set piso digawe saka baja berkualitas tinggi kanthi resistensi nyandhang sing apik;kothak mecah sing disusun ing amba tartamtu sawise pitungan kaku miturut mode gerakan materi, kang bisa nyepetake kacepetan crushing, ngurangi jumlah slag, lan ndawakake misi.
2. stabilitas apik lan kurang gangguan.Mesin jinis iki nganggo struktur desain "dispersi unidirectional", saengga ora ana geter, ora perlu didandani, lan trep banget kanggo nggunakake.
3. Ora ana bledug, mundhut kurang, reresik gampang, lan kinerja safety dhuwur.Mesin jinis iki nganggo struktur desain sing ditutup kanthi lengkap tanpa sudhut mati;sisih ngisor saka kamar crushing wis diantrekake karo piring stainless steel nyandhang-tahan, lan tengah disetel karo tutup bledug kanggo èfèktif nyegah bledug saka ngetik motor;nggiling;Loro kothak lan set piso gampang disassemble, sing gampang kanggo ngresiki lan nyegah adhesion ing antarane bahan sing beda.Tanpa penggemar, aliran udara disebabake rotasi set piso, saengga ora ana bledug lan ora ana peralatan mbusak bledug.
4. Layar digawe saka stainless steel hard karo perforasi tliti, karo Kapadhetan bolongan luwih gedhe lan permeabilitas wêdakakêna luwih.

Prinsip Kerja

Unit iki nggunakake gerakan relatif antarane disk toothed movable lan disk toothed tetep kanggo crush bahan liwat impact, gesekan lan impact antarane bahan.Bahan ulig bakal kanthi otomatis ngetik tas koleksi ing tumindak saka pasukan centrifugal puteran, lan bledug bakal diklumpukake dening kothak koleksi bledug lan saring liwat tas kain.Mesin kasebut dirancang miturut standar "GMP" lan kabeh digawe saka stainless steel.Ora ana bledug sajrone proses produksi.Lan bisa nambah tingkat panggunaan bahan lan nyuda biaya perusahaan.Indikator kinerja utama wis tekan tingkat majeng internasional, kanthi struktur prasaja, output dhuwur lan gampang diresiki.Iku peralatan crushing becik saiki.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita