YK Series Swing Tipe Granulator

Katrangan singkat:

Mesin iki digunakake digunakake ing pharmaceutics, industri kimia, foodstuffs etc. Bisa nggawe bahan bubuk uga dadi granule, lan uga bisa nggiling bahan garing shaped pemblokiran.


Detail Produk

Tag produk

Prinsip kerja

Drum dibales 360 derajat liwat transmisi mekanik, lan materi kasebut diekstrusi saka layar dadi granula utawa diremuk lan granulasi.

Parameter teknis

Model Kapasitas (kg/jam) Daya (kw) Kacepetan Silinder (rpm) Sudut Swing (360°) Diameter silinder (mm) Sakabèhé Dimensi (L × W × H) (mm) Bobot (kg)
YK-100 30-200 1.2 65 360° Φ100 700*400*1050 280
YK-160 100-300 3 55 360° Φ160 1000*800*1300 380
YK-160B 100-300 5.5 55 360° Φ160 100*800*1300 450

Detail Produk

Mesin iki minangka peralatan khusus sing ngethok campuran lembab miturut tumindak rotasi maju lan mundur saka drum puteran kanggo meksa materi kasebut ngliwati iga segitiga lan layar dadi partikel.Luwih cocok kanggo teknologi pangolahan nggawe granula saka bahan kanthi viskositas dhuwur.Utamane digunakake kanggo nggawe granula saka macem-macem specifications ing pharmaceutical, kimia, pangan lan industri liyane.Sawise pangatusan cepet, bisa digunakake kanggo mencet macem-macem produk shaped.Mesin kasebut uga bisa digunakake kanggo ngremukake lan ngembun dadi aglomerat.Bahan garing.Mesin digawe saka stainless steel kajaba pigura lan motor.

Aplikasi

1. Digunakake ing pharmaceutical, kimia, pangan lan industri liyane kanggo nggawe bahan wêdakakêna udan menyang granules,
2. Tresna bahan akeh garing, lan bisa cepet ukuran.

Fitur

1. Bagian kontak saka bahan kabeh digawe saka stainless steel, lan katon ayu lan loman.
2. Roller nilon digunakake ing sisih ngisor, sing gampang dipindhah lan diresiki.

Struktur Mesin

1 Fuselage minangka kubus granulator goyang sing dawa, sing kasusun saka pigura bantalan, kothak pengurangan, lan pangkalan.Hopper bubuk pakan disambungake karo pigura bantalan lan ngluwihi njaba mesin.Ing mburi ngarep basa mesin dirancang kanggo ngluwihi, tanah sudhut lan stabil, supaya ora perlu diinstal lan bisa diselehake ing jero ruangan.
2 Piranti manufaktur pelet: Piranti horisontal drum puteran ana ing sangisore hopper, lan ana penyangga bantalan ing ngarep lan mburi.Iku mimpin dening rak kanggo nggawe rotasi mbalikke.Kursi bantalan ngarep ing mburi mburi bisa dipindhah.Nalika assembling lan disassembling, anggere telung ngawut-awut wis unscrewed, kursi prewangan ngarep lan drum puteran bisa digambar metu ing urutan.Loro ujung drum puteran nganggo poros penghubung cembung simetris, sing ora diwatesi kanthi urutan mbalikke lan trep kanggo perakitan lan disassembly.
3 Pipa clamp layar: Piranti dipasang ing loro-lorone drum puteran, digawe saka pipa baja, kanthi alur dawa ing tengah, lan rong ujung layar dipasang ing alur.Nguripake setir tangan kanggo Lebokake layar ing bunder njaba drum puteran, lan setir tangan Blok utama didhukung dening rodha eri, lan tightness bisa diatur.
4 Gearbox: nggunakake transmisi gear cacing, kothak bisa nyimpen mesin, kanggo mesthekake yen rod pindah, pindah lan pindah cacing wis lubricated uga lan noiseless.Ing mburi njaba gear cacing dilengkapi rod eksentrik kanggo drive rod pindah kanggo mbales, lan waos swing jinis granulation Poros pindah meshed karo rod mesin nggawe gerakan rotasi mbalikke.
5 Motor sing lungguh ing mesin: Plat dipasang motor dipasang ing pangkalan mesin, lan ujung liyane dipasang ing kacang.Nalika handwheel ing basa mesin diuripake, meneng diatur kanggo muter, lan nut drive plate motor munggah lan mudhun kanggo nyetel tightness saka V-sabuk.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita