ZPW Series Rotary Tablet Press

Katrangan singkat:

Mesin kasebut minangka Mesin Press Rotary Kacepetan Tinggi paling anyar ing industri saiki, sing adhedhasar pangembangan lan inovasi ing papan lan teknis ing omah dening pabrik kita;karo ing kacepetan dhuwur lan digunakake digunakake kanggo varioua normal utawa abnormity tablet mencet;iku populer ing Pharmaceutical, Kimia, Foodstuff, Plastic Electronic indutsties.


Detail Produk

Tag produk

202101261114154739
202101261114227582
ZPW Series Rotary Tablet Press6

Fitur

1. Mesin dirancang kanggo struktur kebak terlampir; wis kauntungan saka appeatance apik ing desain, efficiency dhuwur konsumsi enetgy ngisor lan etc.
2. Bagian kontak materi digawe kf stainless steel, lumahing kf turntable menehi hasil karo polesan kanggo nyegah polusi salib kang ketemu syarat GMP.
3. Iku epuippes karo Plexi-kaca perspektif jendhela kanggo tablet prodhuksi pengamatan.Jendhela perspektif Ehach bisa dibukak kanthi lengkap lan gampang kanggo reresik lan pangopènan.
4. Driving systern wis epuipped karo kothak lenga lan mlaku ing lenga, gampang kanggo boros panas lan awet non-polusi.
5. Iku adopts impor frepuency wektu, karo sistem hydraulic.
6. Kanthi pangayoman Over-loading.

Parameter teknis

Jumlah Die 45 stasiun 41 stasiun 35 stasiun 31 ta 27 stasiun 23 stasiun
Max. Tekanan 100KN 100KN 100KN 100KN 100KN 100KN
Max. ambane Isi 17 mm 17 mm 17 mm 17 mm 23 mm 23 mm
Max. Tekanan Diameter 11 mm 12 mm 13 mm 20 mm 25 mm 27 mm
  7 mm 7 mm 7 mm 7 mm 7 mm 7 mm
RPM 16-36 (r/min) 16-36 (r/min) 16-36 (r/min) 16-36 (r/min) 16-36 (r/min) 16-36 (r/min)
Kapasitas Kerja 100000-180000 (P/h) 100000-174000(P/jam) 60000-150000(P/jam) 50000-133000(P/jam) 45000-95000 (P/h) 40000-83000 (P/h)
sumber daya 4KW 380V 50HZ (220V 60HZ) 4KW 380V 50HZ(220V 60HZ) 4KW 380V 50HZ (220V 60HZ) 4KW 380V 50HZ (220V 60HZ) 4KW 380V 50HZ (220V 60HZ) 4KW 380V 50HZ (220V 60HZ)
Sakabèhé Dimensi 1300*1400*1850 (mm) 1300*1200*1750(mm) 1300*1200*1750(mm) 1300*1200*1750(mm) 1300*1200*1750 (mm) 1300*1200*1750 (mm)
bobot 2000 (kg) 2000 (kg) 2000 (kg) 2000 (kg) 2000 (kg) 2000 (kg)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita