Mesin Screening Efisiensi Tinggi Seri ZS

Katrangan singkat:

Digunakake digunakake ing pharmaceutical, kimia, pangan lan industri liyane kanggo klasifikasi ukuran materi wêdakakêna garing.


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Model ZS-600 ZS-800 ZS-1000 ZS-1200 ZS-1500
Kapasitas (kg/jam) 80-300 150-2000 200-2900 300-4500 500-5000
Jumlah Jaring (Mesh) 12-200 12-200 12-200 12-200 12-200
Daya (kw) 0.55 0.75 1.5 2.2 3
Frekuensi geter (wektu/menit) 1500 1500 1500 1500 1500
Sakabèhé Dimensi (L × W × H) (mm) 680*600*1100 1100*950*1150 1330*1100*1280 1380*1500*1320 1800*1800*1320
Bobot (kg) 280 320 420 600 780

Detail Produk

Mesin sieving geter yaiku mesin sieving geter bubuk sing presisi dhuwur.Kabeh mesin digawe saka stainless steel, lan pigura kothak iku struktur bolong pindho lapisan.Miturut wangun lan struktur, sawetara pelanggan nyebut layar bunder.

Prinsip Kerja

Piranti kasebut nggunakake motor vertikal minangka sumber eksitasi.Pucuk ndhuwur lan ngisor motor dilengkapi bobot eksentrik.Kanthi nyetel sudut fase antarane bobot eksentrik ing loro ujung motor geter, rotasi motor diowahi dadi horisontal, vertikal, lan horisontal.Gerakan telung dimensi sing diiringake, banjur gerakan iki ditularake menyang permukaan layar.Nyetel sudut fase saka ujung ndhuwur lan ngisor bisa ngganti lintasan materi ing permukaan layar.Amarga prinsip operasi geter, akeh perusahaan uga nyebat "filter saringan geter tiga dimensi".

Fitur

1. Ukuran cilik, bobot entheng, gampang dipindhah, arah port discharge bisa diatur kanthi sewenang-wenang, bahan kasar lan apik dibuwang kanthi otomatis, lan operasi bisa otomatis utawa manual.
2. Kanthi presisi screening dhuwur lan efisiensi dhuwur, bubuk apa wae, granula lan mucus bisa digunakake.
3. Layar ora mblokir, wêdakakêna ora fly, sieving finest bisa tekan 500 meshes (28 microns), lan filtrasi finest bisa tekan 5 microns.
4. Desain kothak unik (jinis anak-ibu), long-term nggunakake layar, gampang kanggo ngganti layar, mung 3-5 menit, operasi prasaja lan reresik trep.
5. Ora ana tumindak mekanik, pangopènan sing gampang, panggunaan siji-lapisan utawa multi-lapisan, lan bagean sing kena kontak karo bahan digawe saka stainless steel (kajaba kanggo panggunaan medis).
6. Desain kothak unik bisa èfèktif shorten wektu pangowahan layar, ngatasi masalah blockage bolong lan depresi, reresik trep lan operasi prasaja.
7. Kedap udara sing apik, bubuk ora mabur, lan cairan ora bocor.
8. Bahan kasebut kanthi otomatis dibuwang lan bisa dioperasikake terus-terusan.
9. Motor geter vertikal diadopsi tanpa transmisi mechanical, supaya proses transmisi pasukan eksitasi lossless lan èfèktif ditularaké menyang lumahing layar.
10. Ukurane cilik, ora ngenggoni papan, lan gampang dipindhah.
11. Layar bisa digunakake nganti limang lapisan, lan enem jinis specifications ukuran partikel bisa disaring metu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita