"Persamaan Sukses"Sesi Pelatihan Outing Manajemen

Ing esuk tanggal 24 September, pimpinan Aligned padha kumpul lan menyang Wenzhou, China kanggo melu rapat latihan tertutup telung dina.Tema pelatihan iki yaiku "Persamaan Sukses".

Esuk-esuk, para pimpinan nata barang-barange, kasil check-in ing hotel, lan cepet-cepet menyang lokasi rapat kanggo miwiti dina pisanan sinau.
Kanggo njamin kualitas pelatihan lan sinau filosofi manajemen INAMORI KAZUO kanthi luwih apik, saben wong kudu nyerahake ponsel sajrone latihan iki.Iki minangka tantangan kanggo para pimpinan sing sibuk.Ngilangi kabeh gangguan lan gunakake dhewe kanggo sinau.
Jadwal telung dina pancen akeh banget, lan wektune meh lancar, sing uga dadi tantangan kanggo kekuwatan fisik saben wong.
Isi utama dina pisanan yaiku babagan biji minangka wong.Sing nggumunake yaiku skor nilai kepemimpinan paling akeh 1 poin.Pemimpin ora mung sinau ing wayah awan, nanging uga ing wayah wengi.Ing wayah sore, pimpinan perusahaan gedhe duwe "Pengalaman Komunikatif", lan saben wong ngangkat kaca tingal kanggo ngrembug babagan carane budaya perusahaan bisa nggabungake wong.
Isi ing dina kapindho yaiku njlentrehake makna karya lan nganalisis kasus tartamtu.Saben uwong ing adegan lungguh bebarengan lan duwe tabrakan sengit pikirane.
Ing dina pungkasan, nuduhake kasus nyata "Nilai lan Misi Visi Hubungan Nilai" nggawa rapat sinau menyang klimaks, lan uga nutupi latihan telung dina.
Isi ing dina kapindho yaiku njlentrehake makna karya lan nganalisis kasus tartamtu.Saben uwong ing adegan lungguh bebarengan lan duwe tabrakan sengit pikirane.
Ing dina pungkasan, nuduhake kasus nyata "Nilai lan Misi Visi Hubungan Nilai" nggawa rapat sinau menyang klimaks, lan uga nutupi latihan telung dina.
Ing ngisor iki ringkesan lan wawasan saka Mbak Susan, sing bakal dituduhake karo sampeyan:
1. Priksa dimensi urip liyane: titik wiwitan nemtokake pungkasan, lan pola nemtokake pungkasan.
2. Apa sing becik lan apa sing ala?Kriteria penilaian gumantung saka cara mikir.Ojo ngganggu wong liya, gawe wong betah.
3. Ngapikake Xinxing Panjenengan, supaya sampeyan bisa gain luwih gedhe lan entuk kepuasan liyane.
4. Budaya perusahaan : Swasana ingkang kacipta saking kasadharan batin karyawan saged manunggalaken manahipun tiyang.
5. Ngalem nilai-nilai, ngalem cara mikir wong liya, ngalem proses, memuji kanthi rasa syukur lan tanggung jawab.
6. Watesan manajemen misi dadi online, lan manajemen mekanisme dadi offline.
7. Sukses utawa gagal karyawan gumantung apa bisa mbangun medan magnet perusahaan supaya saben karyawan tresna marang perusahaan lan gelem terus nyumbang kanggo pangembangan perusahaan.Katresnan sing paling apik yaiku budidaya lan prestasi, menehi katresnan, nggarap sampeyan, lan dadi pakar ing industri kasebut.
8. Martakake pentinge misi, inculcate informasi menyang pikiran subconscious karyawan, menehi inti filsafat, nepaki misi, lan ngleksanakake sistem infiltrasi filsafat.
9. 100% nampa, 120% marem, 150% pindah, 200% hormat
10. Makarya minangka dojo kanggo nuwuhake jiwa, panggung kanggo nggayuh wong liya, lan tujuan lan makna ngrampungake karya.
11. Anane kudu aji, aji iku sababe, lan rega iku asile.
12. Dhewe nuwuhake ala, nurani ngasilake kabecikan.
13. Misi naga: kanggo ngirim katresnan lan cahya, lan kanggo nyambungake kaendahan donya sing katon.
Aku percaya yen latihan iki bakal nggawa persepsi anyar lan beda kanggo kabeh pimpinan, lan rasa seneng materi lan spiritual nggoleki bebarengan karo kabeh karyawan perusahaan.Ayo karyawan bangga, lan pelanggan bakal diajeni.Kita bakal ngatasi kesulitan lan kerja keras kanggo nggayuh tujuan sing luwih dhuwur.
Wektu bakal menehi tandha ing pasuryan kita, lan wektu bakal nggawe awak lan pikiran kita dadi tuwa, nanging yen kita mandheg sinau amarga iki, kita bakal dadi "tuwa".

Wektu kirim: Oct-11-2021