bagean kapsul

  • Mesin Pangisi Kapsul Otomatis Seri NJP

    Mesin Pangisi Kapsul Otomatis Seri NJP

    Mesin ngisi kapsul otomatis minangka jinis peralatan ngisi kapsul hard otomatis kanthi operasi intermiten lan ngisi orifice.Mesin kasebut dioptimalake miturut karakteristik obat tradisional Cina lan syarat GMP, kanthi struktur kompak, swara sing sithik, dosis pangisi sing akurat, fungsi lengkap, lan operasi sing stabil.Bisa bebarengan ngrampungake tumindak kapsul sow, kapsul mbukak, ngisi, penolakan, ngunci, discharge produk rampung lan reresik modul.Iki minangka peralatan ngisi kapsul keras kanggo produsen obat-obatan lan produk kesehatan.

  • Mesin Pangisi Kapsul Semi-Otomatis CGN-208D

    Mesin Pangisi Kapsul Semi-Otomatis CGN-208D

    Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan granular ing industri farmasi lan panganan kesehatan.

  • Mesin Enkapsulasi Gelatin Lembut Seri YWJ

    Mesin Enkapsulasi Gelatin Lembut Seri YWJ

    Integrasi teknologi enkapsulasi global paling anyar kanthi pengalaman enkapsulasi gelatin, mesin enkapsulasi gelatin lembut YWJ kanthi otomatis minangka mesin enkapsulasi gelatin alus generasi anyar sing duwe produktivitas gedhe banget (paling gedhe ing donya).

  • Mesin Pengisi Kapsul Cairan Otomatis NJP-260

    Mesin Pengisi Kapsul Cairan Otomatis NJP-260

    Farmasi, obat, lan bahan kimia (bubuk, Pelet, granul, pil), uga bisa digunakake kanggo ngisi vitamin, panganan lan obat kewan, lsp.

  • NSF-800 Otomatis Hard (Cairan) Kapsul Gluing lan Mesin Sealing

    NSF-800 Otomatis Hard (Cairan) Kapsul Gluing lan Mesin Sealing

    Sealer kapsul hard sing dikembangake kanthi mandiri dening perusahaan kita minangka peralatan farmasi asli kanthi integrasi sistem tingkat dhuwur, sing ngisi celah teknologi sealer kapsul hard ing industri farmasi domestik, lan metode gluing sing aman bisa ngliwati watesan Hard. teknologi kapsul sealer ing Eropah lan Amerika.Bisa ngrampungake kapsul hard lan cairan ngisi saka lim hard ing perawatan sealing lim, supaya obat utama ing packaging, panyimpenan, transportasi, marketing lan proses aplikasi tansah ing negara nutup, supaya bisa nambah stabilitas saka kapsul lan safety tamba.

    Riset sukses lan pangembangan sealer kapsul hard wis rampung ngrampungake masalah teknis sealer kapsul cair sing wis suwe, lan ing wektu sing padha, uga nyukupi syarat perusahaan farmasi sing luwih dhuwur kanggo sealing, jaminan kualitas lan anti-pemalsuan medium. lan preparat kapsul hard dhuwur-mburi.

  • Mesin Polishing Kapsul Seri LFP-150A

    Mesin Polishing Kapsul Seri LFP-150A

    Mesin polishing kapsul seri LFP-150A nduweni fungsi dual polishing kapsul lan ngangkat.Pintu mlebu mesin bisa disambungake menyang jinis mesin ngisi kapsul.Stopkontak bisa disambungake karo piranti ngurutake kapsul lan mesin inspeksi logam.Nyadari mode produksi terus polishing, ngangkat, ngurutake lan testing.Mesin kasebut nggunakake sawetara teknologi anyar lan konsep desain manungsa.

  • JFP-110A Series Vertikal Kapsul Polisher

    JFP-110A Series Vertikal Kapsul Polisher

    Polisher kapsul Model JFP-110A kanthi fungsi sorter uga.Muter fungsi ora mung polishing kanggo kapsul lan tablet nanging mbusak listrik statis.Uga bisa kanthi otomatis nolak kapsul bobot kurang;Piece ngeculke lan pecahan saka kapsul.

  • SL Series Elektronik Tablet-kapsul Counter

    SL Series Elektronik Tablet-kapsul Counter

    SL Series Electronic Tablet / Capsule Counter khusus kanggo ngitung produk obat, perawatan kesehatan, panganan, bahan kimia pertanian, teknik kimia, lan liya-liyane.Contone tablet, tablet dilapisi, kapsul alus/atos.Mesin kasebut bisa digunakake dhewe uga karo mesin liyane sing diprodhuksi dening perusahaan kita kanggo nggawe garis produksi lengkap.