SL Series Elektronik Tablet-kapsul Counter

Katrangan singkat:

SL Series Electronic Tablet / Capsule Counter khusus kanggo ngitung produk obat, perawatan kesehatan, panganan, bahan kimia pertanian, teknik kimia, lan liya-liyane.Contone tablet, tablet dilapisi, kapsul alus/atos.Mesin bisa digunakake piyambak uga karo mesin liyane sing diprodhuksi dening perusahaan kita kanggo mbentuk baris produksi lengkap.


Detail Produk

Tag produk

SL Series Electronic Tablet-Capsule Counter01
SL Series Electronic Tablet-Capsule Counter02

Deskripsi Produk

SL Series Electronic Tablet / Capsule Counter khusus kanggo ngitung produk obat, perawatan kesehatan, panganan, bahan kimia pertanian, teknik kimia lan liya-liyane.Contone: tablet, tablet dilapisi, kapsul alus / hard.Mesin bisa digunakake piyambak uga karo mesin liyane sing diprodhuksi dening perusahaan kita kanggo mbentuk baris produksi lengkap.

SL Series Electronic Tablet / Capsule Counter kasusun saka kothak mesin, mekanisme vibrator rong lapisan, sistem cacah fotoelektrik, silinder lan sistem katup elektromagnetik, kothak kontrol, conveyor, sensor lan liya-liyane.Pangguna bisa ngontrol kabeh proses kerja mesin liwat antarmuka pangguna.Sistem PLC kacepetan dhuwur ngontrol kabeh proses kalebu ngitung, ngisi lan ngawasi.Mesin kasebut diitung kanthi tepat, kanthi cepet ing kapsul umum lan sing transparan (wujud aneh).

SL seri tablet elektronik / counters kapsul kasedhiya ing macem-macem model.Padha digunakake kanggo syarat beda kanggo nyukupi kabutuhan beda Kapabilitas pancacahan.

Parameter teknis

Model

SL12

SL16 SL24 SL32

Jumlah Slot

12

16 24 32

Kapasitas (saben jam)

50000-260000

60000-350000 80000-500000 100000-600000

Ngitung Range

15-9999pc

Ukuran Tablet / Kapsul

Φ25-Φ75 mm

Diameter kapal

"240mm kab

Dhuwur kapal

40L

40L*2

Feeding Hopper

3P 380V 60HZ

Compress Tekanan Udara

2.2KW

2,5KW 4.0KW 4,5KW

Konsumsi Udara

1200*1950*1800

1300*19500*1800 1600*1950*1800 4000*2250*1850

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita