"Carane welcome taun 2022" Rapat sharing tema

Bubar, kita duwe pakurmatan kanggo ngundang selebriti misterius kanggo nganakake sesi sharing ing tema kanggo kita.

Jam 14:00 tanggal 8 Januari, kita bakal teka kaya sing dijadwalake!Iku minangka pakurmatan gedhe kanggo krungu enggo bareng saka Pak Wang saka Zhejiang Onepaper Smart Equipment Co., Ltd. Omongan sing cetha ndadekake saben kita mundhakaken kuping lan ngrungokake kanthi teliti.Interaksi rong arah ngidini kita tekan dhasaring ati lan ngadhepi urip kanthi pamikiran sing jero.Sawise sesi sharing, saben wong uga aktif ngomong babagan pengalaman lan perasaane dhewe-dhewe.Aku percaya yen apa sing bisa kita lakoni ora mung perasaan pengalaman nanging uga resonansi sing ngidini kita ngumpul ing kene lan berjuang keras.微信图片_20220110155452(1) QQ图片20220110155515(1) 1


Wektu kirim: Jan-12-2022