Ngapikake Dhewe lan Ngajeni

QQ图片20211019162646

Kanthi nyinaoni konsep sawise-sales profesional sing didhukung dening Pak Quan, kita kudu mikir lan ngatasi masalah saka sudut pandang pelanggan, lan entuk "panrima", "kepuasan", "gerakan" lan "ngurmati".

Perjalanan bisnis 6 dina wis rampung, lan kahanan umume luwih lancar tinimbang sing dakkarepake.Tanpa latihan sing sistematis, aku bisa uga ora bisa ngerteni masalahku lan menehi "skor" sing dhuwur banget kanggo layanan iki.Nanging apa iki bener?Aku nyoba ngatur pikirane lan ndeleng layanan sawise-sales iki saka sudut pandang pelanggan.

 

1. Teka ing situs perusahaan klien luwih awal supaya ora ana kepuasan tunggu pelanggan

2. Busana seragam, prayoga nanging ora mewah, resik lan higienis--marem

3. Ngomong kanthi sopan, kanthi siyap- marem

4. Supaya bisa sabar ngenteni syarat-syarat sementara pelanggan lan menehi pitulungan.– Obah

5. Bisa ngungkapake katresnan lan afirmasi marang perusahaan ing komunikasi.- kepuasan

6. Sabar ngatasi macem-macem kahanan darurat, kayata peralatan kemasan karusakan-dipindhah

7. Basa latihan peralatan logis lan rinci.- kepuasan

8. Equipment debugging mbayar manungsa waé kanggo lingkungan Proteksi- kepuasan

9. Tansah perlu dhukungan saka piranti lan data- kepuasan

 

Liwat muter maneh dhewe ing ndhuwur, kepuasan sakabèhé bisa digayuh.Nanging aku uga kudu nambah katrampilan ngomong, teknologi, lan liya-liyane, lan dadi teknisi sawise-sales profesional sing dihormati.

Ing wektu sing padha, aku nggawe sawetara saran pribadi.Kita kudu nggawe handover luwih lancar liwat komunikasi sing luwih rinci.Apa wae masalah sing ana ing proses kasebut, kita kudu ngrampungake kanthi serius.

Sinau ndadekake kita kuwat lan ngidini kita ngurmati wong liya.Muga-muga aku bisa nindakake luwih apik ing debugging sabanjure.


Wektu kirim: Oct-19-2021