ODF Strip Kantong Packing Machine

  • ODF Strip Pouch Packing Machine

    ODF Strip Kantong Packing Machine

    Mesin pembungkus kantong strip yaiku mesin kemasan farmasi sing utamane digunakake kanggo ngemas barang-barang cilik sing rata kayata film larut lisan, film tipis lisan lan bandage adesif.Bisa nawakake kantong farmasi kanthi sifat penghalang sing dhuwur kanggo nglindhungi produk saka kelembapan, cahya lan kontaminasi, uga fitur kinerja sealing sing entheng, gampang dibukak lan ditingkatake.Kajaba iku, gaya kantong bisa didesain.