ALY Series Auto Eyedrop Isi Monobloc

Katrangan singkat:

Mesin kasebut minangka peralatan ngisi cairan otomatis sing digabungake karo ngisi, masang plug lan ngaco tutup ing siji unit.-Pakan botol menyang unscrambler botol, lan muter lan output menyang mesin ngisi.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

Iki digunakake kanggo ngisi, nambah gabus lan tutup, tutup tutup kanggo cairan sing mili ing industri kayata farmasi, biologi, panganan, kabutuhan saben dina lan kosmetik, lsp.

ALE Series Auto Eyedrop Filling Monobloc7
ALE Series Auto Eyedrop Filling Monobloc8
ALE Series Auto Eyedrop Filling Monobloc9
ALE Series Auto Eyedrop Filling Monobloc6

Deskripsi Produk

Mesin kasebut minangka peralatan ngisi cairan otomatis sing digabungake karo ngisi, masang plug lan ngaco tutup ing siji unit.--pakan botol menyang unscrambler botol, lan muter lan output menyang mesin ngisi;
--Sensor bakal mriksa botol pakan, lan yen jumlah botol kurang saka jumlah tetep, mesin ngisi bakal mandheg ngisi;
--Ing cakram puteran, sensor bakal mriksa yen ana botol, ora ana botol, ora ngisi;
--Rampung ngisi, masang plug otomatis bakal digayuh;
--Plugs kudu dititi priksa, digunakake, ora plugging, ora tutup manggonke;
--Langkah pungkasan bakal screwing tutup;
- Rampung ngisi lan capping, botol bakal ngliwati sensor gambar kanggo ndeteksi yen ana cacat, lan botol sing cacat bakal ditolak menyang tong sampah lan botol sing cocog bakal dikirim menyang mesin hilir liwat sabuk conveyor output.(Cathetan: botol cacat kalebu 3 jinis: ora ana sisipan lan ora ana tutup; karo sisipan, ora ana tutup; tutup bengkok;)

Parameter teknis

Model

ALY-100

ALY-200

Volume Pengisian

1-10 ml

Kapasitas

Maks.100 botol / min

Maks.200 botol / min

Akurasi Isi

± 0.1%

Tekanan Udara

0.4-0.6

Konsumsi Udara

0.1-0.5

daya

5KW

7KW

 

Fitur

1. Kanthi filosofi desain novel, manufaktur, kinerja safety ditindakake miturut standar Eropa lan uga cocog karo syarat GMP.
2. Iki dilengkapi saringan sing efisien banget saka merek terkenal internasional kanggo njamin sterilitas lan kebersihan wilayah kelas-A kanthi efektif.Blower udara, Filter lan peralatan liyane nggunakake struktur desain sinking-jinis kanggo éling gampang, dipercaya mrikso lan panggantos.
3.Materials nambah rampung diisolasi saka wilayah operasi.Wilayah sing mbutuhake interferensi buatan dilengkapi kothak sarung tangan kanggo nyegah wilayah kelas-A supaya ora rusak.
4. Liwat kombinasi mesin-gas -listrik, operasi lengkap-otomatis bisa diwujudake kalebu botol mlebu, ngisi, nambahake gabus njero lan tutup njaba, ngencengi tutup lan ngurutake cacat.
5.Filling nganggo pompa plunger keramik tliti dhuwur utawa struktur pompa peristaltik.Volume pangisi tliti kanthi tliti, non-bocor lan efisiensi dhuwur dijamin liwat kuantifikasi drive servo.
6. Mulut botol ditambahake karo gabus njero.Tutup njaba nganggo struktur tangan mekanik kanggo njamin posisi sing akurat kanthi cepet lan nambah tutup.
7. Ing njero tutup piranti tightening adopts Jerman torsion genggaman utawa servo daya twister kanggo èfèktif mesthekake tutup botol sing undamaged ing premis sing padha tightened.
8. Isi ora ditindakake nalika botol ora ana ing papan.Nambah tutup njaba ora ditindakake nalika botol ora ana.Nambah tutup njaba ora ditindakake nalika gabus njero ora ana.Produk sing rusak diurutake kanthi otomatis liwat tes sensor lan dikirim menyang wilayah sing rusak kanggo dipriksa, saéngga ngisolasi produk sing rusak.
9. Cakram operasi Rotary bisa diijolke miturut gendul saka macem-macem ukuran lan wangun kanggo ketemu panjaluk kedhaftar '.

10. Mekanisme aktuator utama mesin iki kabeh nganggo motor servo kanthi kombinasi efektif karo macem-macem bentuk silinder lan struktur mekanik sing unik.Iki minangka generasi anyar peralatan ngisi khusus sing wiwitane dikembangake ing China, kanthi otomatisasi tingkat dhuwur, rasio produk rampung sing dhuwur, adaptasi sing amba, stabilitas sing apik lan output sing dhuwur, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita