Mesin Pangisi Otomatis Seri ALF

Katrangan singkat:

Mesin pangisi Volumetrik Otomatis ALF kanggo aplikasi ngisi cairan entheng menyang botol plastik utawa kaca.Mesin kasebut kalebu conveyor, pompa piston volumetrik SS316L, muncung ngisi ndhuwur-ngisor, tangki buffer cair, lan sistem indeksasi botol.Botol loading / unloading liwat loading / unloading turntable utawa langsung saka baris produksi.


Detail Produk

Tag produk

ALF Series Automatic Filling Machine01
ALF Series Automatic Filling Machine02
ALF Series Automatic Filling Machine04
ALF Series Automatic Filling Machine03

Deskripsi Produk

Mesin pangisi Volumetrik Otomatis ALF kanggo aplikasi ngisi cairan entheng menyang botol plastik utawa kaca.Mesin kasebut dumadi saka conveyor, pompa piston volumetrik SS316L, muncung ngisi ndhuwur ngisor, tangki buffer cair lan sistem indeksasi botol.Botol loading / unloading liwat loading / unloading turntable utawa langsung saka baris produksi.

Parameter teknis

Model ALF-4 ALF-8 ALF-12 ALF-16 ALF-20 ALF-24
Filing Nozzles 4 8 12 16 20 24
Filing Range 20-500 ml
Ide Filing Range   5-20 ml 20-60 ml 60-150 ml 150-250 ml 250-500 ml
Kacepetan Filing 40-60 60-80 70-100 90-120 120-160 160-180
Presisi Filing ≤±1%
Rentang Tekanan Udara 0.4-0.6Mpa
Power Supply 220V380V 50/60Hz
Konsumsi Daya 0,75KW 0,75KW 1.2KW 2.2KW 2.2KW 2.2KW
Noise Mesin Tunggal ≤50db
Bobot resik 500KG 800KG 1000KG 1300KG 1500KG 1700KG
Sakabèhé Dimensi 1300×1000×1800 1600×1000×1800 1900×1000×1800 2300×1000×1800 2300×1000×1800 2600×1000×1800

Detail Produk

Seri mesin ngisi botol plastik lan botol kaca
Mesin pangisi linier sing didorong servo seri YGS (4 kepala, 6 kepala, 8 kepala, 12 kepala, 16 kepala, 20 kepala, 24 kepala)
Mesin pangisi cocog kanggo proses ngisi sirup, cairan lisan, penekan batuk, lotion, panggunaan eksternal lan cairan liyane ing farmasi, panganan, perawatan kesehatan lan industri liyane, lan nyukupi syarat versi GMP anyar.Peralatan iki minangka mesin pangisi cairan linier sing didorong servo, sing nggunakake pompa metering plunger stainless steel 316L kanggo ngisi.Miturut volume produksi nyata pangguna, kepala pangisi sing beda bisa dipilih, lan bisa gampang padha karo unscrambler botol kanthi otomatis., Kabeh jinis mesin capping disambung kanggo produksi.Peralatan kasebut bisa digunakake minangka mesin mandiri utawa seri.Peralatan kasebut nduweni jejak cilik, efisiensi produksi dhuwur, operasi stabil, lan ekonomis lan praktis.

Fitur

1. Gunakake pompa metering jinis plunger kanggo nindakake ngisi, drive servo, antarmuka man-machine kanggo nyetel volume, cocok kanggo macem-macem cairan kenthel, presisi dhuwur;struktur pump adopts mekanisme disassembly cepet-nyambung kanggo gampang reresik lan disinfeksi;online bisa milih sistem reresik lan sterilisasi CIP / SIP;
2. Bahan ring piston saka pompa metering plunger digawe saka karet silikon, tetrafluoroethylene utawa bahan liyane miturut industri lan komposisi cair, lan bahan keramik digunakake kanggo acara khusus;prinsip ngisi bisa uga pompa peristaltik, jinis tekanan negatif, jinis bobot, jinis aliran dhewe, jinis refluks defoaming, lsp;
3. Sistem kontrol PLC kabeh baris, regulasi kacepetan konversi frekuensi, otomatisasi sing dhuwur;
4. Jarum ngisi dirancang kanthi piranti anti-netes, sing nyelinep ing ngisor botol nalika ngisi, lan mundhak alon-alon kanggo nyegah umpluk;
5. Kabeh baris bisa ditrapake kanggo botol saka spesifikasi sing beda-beda, lan pangaturan kasebut gampang lan bisa rampung ing wektu sing cendhak.
6. Kabeh baris dirancang miturut syarat GMP;
7Industri lan varietas khusus bisa dirancang kanggo tahan bledosan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita