Mesin Pengisian Isi Ampul Otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

 

Mesin iki cocog kanggo ngisi dosis unit obat-obatan, omben-omben, produk susu, produk kesehatan, panganan, kosmetik, minyak wangi, obat-obatan pertanian, pulp buah, tes asam nukleat, lsp.

DGS-118 Ampoule Forming Filling & Sealing Machine ditrapake kanggo cairan, lengket, semi-lengket, lan liya-liyane.Mesin iki bisa digunakake kanggo obat-obatan, panganan, produk perawatan kesehatan, kosmetik.Uga bisa digunakake ing industri lan tetanèn ing produk sing padha.Mesin iki bisa rampung mbentuk, ngisi, sealing sapisan.

Fitur

 

1. Dikontrol dening PLC, konversi frekuensi ing kacepetan variabel sacoro apik.

2. Kabeh 6 pangolahan saka nyebar muter, botol AMP mbentuk, Isi, sealing mburi,nomer seri printing, nglereni mburi, Cut loro, kontrol dening program.

3. Antarmuka manungsa komputer nduweni operasi sing prasaja lan cetha.

4. Kepala ngisi ora ngeculake, bocor, munggah ing gelembung lan tumpah.

5. Kabeh digawe saka stainless steel kualitas dhuwur, selaras karo standar GMP.

6. Umume komponen pneumatik lan kabel nganggo fitting mlebu.

7. Isi otomatis lan mekanik, pitungan sing tepat lan defleksi winates.

Parameter teknis

Model DGS-118P5
Max Forming Depth 16 mm
Frekuensi nglereni 0-25 kaping / min
Bahan Packing PET / PE, PVC / PE
Packing Roll Rong rol
Volume Pengisian 1-50 ml
Isi Kepala 5 sirah
daya 7 kw
Tegangan 220v-380v/50Hz
Ukuran (L × W × H) 2300×850×1500(mm)
Bobot 900Kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita