Mesin Pangisi lan Panutup Aseptik ALF-3 (kanggo Vial)

Katrangan singkat:

Mesin ngisi lan nutup aseptik dirancang kanggo ngisi lan nutup bokor ing kaca, plastik utawa logam, cocog kanggo produk cair, semisolid, lan bubuk ing wilayah sing resik utawa kamar sing resik.

Fitur

■ Proses ngisi, stoppering lan capping kanthi otomatis kanthi otomatis liwat sistem mekanik, pneumatik lan listrik;

■Fungsi safety saka "Ora Botol - Ora Isi" lan "Ora Stopper - Ora Cap", kasalahan operasi wis nyilikake;

■Torsi screw-capping bisa dipilih;

■ Isi tanpa netes, akurasi ngisi dhuwur;

■ Gampang kanggo operate, kinerja stabil lan safety dipercaya;


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Teknis

Model ALF-3
Kapasitas Isi 10-100 ml
Output 0-60 vial / min
Akurasi Isi ± 0,15-0,5
Tekanan Udara 0.4-0.6
Konsumsi Udara 0.1-0.5

 

Detail Produk

Mesin iki minangka mesin ngisi, stopper lan capping kanggo bokor.Mesin iki nganggo stasiun indeksasi cam tertutup kanthi presisi dhuwur, operasi sing dipercaya lan umur layanan sing dawa.Indexer nduweni struktur sing prasaja lan ora mbutuhake pangopènan kanggo panggunaan jangka panjang.

Mesin iki cocog kanggo ngisi, plugging lan screwing (rolling) macem-macem cairan dosis cilik, kayata minyak atsiri.Iki digunakake kanthi wiyar ing panganan, farmasi, industri kimia lan lapangan riset ilmiah.Mesin iki ora mung bisa diprodhuksi minangka mesin siji, nanging uga bisa digabungake karo mesin cuci botol, pengering lan peralatan liyane kanggo mbentuk garis produksi sing gegandhengan.Ketemu syarat GMP.

Fitur Mesin Pangisi Botol Vial

 

1. Setelan antarmuka manungsa-mesin, operasi intuisi lan trep, kontrol PLC.
2. Kontrol konversi frekuensi, pangaturan sewenang-wenang saka kacepetan produksi, pancacahan otomatis.
3. Fungsi mandeg otomatis, ora ngisi tanpa botol.
4. Isi posisi disk, stabil lan dipercaya.
5. Dhuwur-tliti cam indexer kontrol.
6. Iki digawe saka SUS304 lan 316L stainless steel, kang meets syarat GMP.

Kanggo ngisi lan nutup preparat cair ing industri farmasi, utamane kasusun saka spindle, pakan auger menyang botol, mekanisme jarum, mekanisme ngisi, katup puteran, auger ngeculake botol, lan stasiun capping.

Fungsi Kontrol Utama

1. Kirimake botol obat kanthi garis lurus kanthi kecepatan dhuwur, lan kacepetan desain bisa nganti 600 botol / min.
2. Jarum ngisi nganggo metode pelacakan reciprocating kanggo ngisi lan muter stopper lan pencet stopper miturut kondisi gerakan botol obat.
3. Bisa ditrapake kanggo macem-macem spesifikasi, lan kanthi otomatis bisa nyetel volume ngisi, dhuwur jarum ngisi lan kecepatan produksi kabeh sistem miturut spesifikasi macem-macem botol.
4. Ing wektu sing padha éling fungsi ora botol ora Isi lan ora botol ora stopper.
5. Data produksi lan data produk bisa disimpen nganti suwe, lan data rumus produksi bisa diowahi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita